Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Torres advarer Fabregas mot Barcelona

Og kritiserer Liverpool igjen.

ER DU GOD NOK, CESC? Fernando Torres (t.h) virker tvilende til at Cesc Fabregas klarer å dytte ut midtbanetrioen Xavi, Andres Iniesta eller Sergio Busquets fra dagens Barcelona-lag. Foto: AFP/LLUIS GENE
ER DU GOD NOK, CESC? Fernando Torres (t.h) virker tvilende til at Cesc Fabregas klarer å dytte ut midtbanetrioen Xavi, Andres Iniesta eller Sergio Busquets fra dagens Barcelona-lag. Foto: AFP/LLUIS GENE Vis mer

• Fotballstudio kl. 20.45: Litauen — Spania

(Dagbladet): Fernando Torres synes ikke han vant nok trofeer med Liverpool, og valgte å flytte til forrige års dobbelmestere Chelsea.

Cesc Fabregas har hintet flere ganger om at han vil hjem til Barcelona. I Arsenal-trøya har 23-åringen ikke løftet en pokal siden 2005.

Nå advarer 27-årige Torres sin spanske landslagskamerat mot å bli Barcalona-spiller.

Best i England, OK i Spania - Han blir satt pris på og respektert i større grad i England enn i Spania, der han aldri har spilt. Hvis du snakker om Fabregas i England snakker du om en av ligaens tre beste spillere. Han hadde gjort det OK i Barcelona, men jeg tror det blir vanskelig å forbedre det laget, sier Torres ifølge en rekke britiske aviser.

Han begynte å snakke om Arsenal-kapteinen på en pressekonferanse foran Spanias kamp mot Litauen, da han fikk spørsmål om Fabregas ville gjort Barcelona bedre.

- Det må Guardiola svare på, men jeg tror det er vanskelig å forbedre det de har. Hvis Cesc kommer, hvem tar du ut?

Så minner Torres om Javier Mascherano, hans gamle lagkamerat fra Liverpool-tida som oftest er reserve på Camp Nou.

- Han er en flott proff. Jeg håper han får suksess i Barcelona og finner seg en plass der. Han gjorde mye bra i Liverpool, og de behandlet ham ikke bra da han dro, sier Torres.

Liverpool-problemer Og dermed var han i gang med kritikken mot klubben han forlot for hele 50 millioner pund siste dagen i januar.

- Noen ganger betyr det ingenting at du oppfører deg perfekt i en klubb, eller at du tok klubbens side i vanskelige tider, sier Torres.

VAR U-SPILLER I BARCELONA: Hele forrige sommer forhandlet Barcelona med Arsenal om å få kjøpe sin tidligere ungdomssspiller Cesc Fabregas, uten å lykkes. Her foran Champions League-kampen i Spania i mars. Foto: AFP/Carl de Souza
VAR U-SPILLER I BARCELONA: Hele forrige sommer forhandlet Barcelona med Arsenal om å få kjøpe sin tidligere ungdomssspiller Cesc Fabregas, uten å lykkes. Her foran Champions League-kampen i Spania i mars. Foto: AFP/Carl de Souza Vis mer

Torres mener en fotballspiller må gi seg selv sjansen til å flytte til en ny klubb, fordi de bare har åtte-ti år på fotballens aller høyeste nivå.

- Hvis du er heldig nok vil klubben du hjelper være takknemlig. Det er det som skjedde med meg i Atletico Madrid. Men i Liverpool var alt problemer, sier Torres.

Hyklersk Den målfarlige spanske spissen, som ennå ikke har klart å score i Chelsea-trøya, mener fotballspillere må ta hele støyten ved kjøp og salg.

- Alle har sin egen historie, men ut i fra hva jeg har lest er Cesc takknemlig overfor Wenger og Arsenal. Men hvis du stikker, så må du bare hoppe ut i det. Til slutt er du helt alene når du drar. Fotball er veldig hyklersk på den måten, sier Torres.

Barcelona bekreftet nylig at de igjen vil forsøke å kjøpe Fabregas, men det er ikke aktuelt å gi Arsenal 50 millioner euro.

- Selv om Guardiola krever å få spilleren til klubben, kan vi ikke betale et så stort beløp. Vi kommer nok til å forhandle med Arsenal, men beløpet skal være fornuftig - ikke vanvittig, sa Barca-president Sandro Rosell i helgen.

KLAR TIL LANDSKAMP: Fernando Torres (t.v) er denne uka i Kaunas foran landskampen mot Litauen i kveld. Fot: EPA
KLAR TIL LANDSKAMP: Fernando Torres (t.v) er denne uka i Kaunas foran landskampen mot Litauen i kveld. Fot: EPA Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media