- Torres blir Atlético-spiller første januar

Spanske aviser hevder overgangen er i boks.

KLUBBENE ER ENIGE: Iallefall hvis vi skal tro spanske medier. I dag skriver de at Milans daglige leder har kommet til enighet med Chelsea og Milan om en låneavtale som gjelder fra 1. januar 2015 til sommeren 2016. Foto:  AP Photo/ Marco Vasini.
KLUBBENE ER ENIGE: Iallefall hvis vi skal tro spanske medier. I dag skriver de at Milans daglige leder har kommet til enighet med Chelsea og Milan om en låneavtale som gjelder fra 1. januar 2015 til sommeren 2016. Foto: AP Photo/ Marco Vasini. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Fernando Torres ble aldri den suksessen man håpte på hverken i AC Milan eller i Chelsea. I det siste har spanske medier spekulert i at en retur til moderklubben Atlético kan være løsningen.

I dag tar både Marca og AS det et steg videre, og hevder Atlético, Milan og Chelsea har blitt enige om en avtale som sender spissen til Vicente Caldéron første januar.

Motsatt vei går den italienske vingen Alessio Cerci, som Atlético hentet fra Torino i sommer.

Enige julaften I sommer fant Chelsea ut at de ikke ønsket å ha Torres, som de hentet for 50 millioner pund januar 2011, i førstelagstroppen denne sesongen. Derfor lånte de ham ut til AC Milan.

Dermed var en aldri så liten overgangsfloke som måtte løses, ettersom Torres fortsatt er Chelseas eiendom og Milan samtidig ønsket å få noe tilbake for å avbryte lånet tidlig.

På julaften skal Atlético-direktør Miguel Ángel Gil Marín ha løst den floken gjennom å sende Alessio Cerci til Milan, slik at Milan avbryter lånet og Chelsea kan leie Torres ut til Atlético frem til sommeren 2016.

Fra første januar skal Torres bli spilleklar for «madrassmakerne», og han kan debutere i Madrid-derbyet i den spanske cupen den 7. januar.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer