Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Torres blir Atlético-spiller første januar

Spanske aviser hevder overgangen er i boks.

KLUBBENE ER ENIGE: Iallefall hvis vi skal tro spanske medier. I dag skriver de at Milans daglige leder har kommet til enighet med Chelsea og Milan om en låneavtale som gjelder fra 1. januar 2015 til sommeren 2016. Foto:  AP Photo/ Marco Vasini.
KLUBBENE ER ENIGE: Iallefall hvis vi skal tro spanske medier. I dag skriver de at Milans daglige leder har kommet til enighet med Chelsea og Milan om en låneavtale som gjelder fra 1. januar 2015 til sommeren 2016. Foto: AP Photo/ Marco Vasini. Vis mer

(Dagbladet): Fernando Torres ble aldri den suksessen man håpte på hverken i AC Milan eller i Chelsea. I det siste har spanske medier spekulert i at en retur til moderklubben Atlético kan være løsningen.

I dag tar både Marca og AS det et steg videre, og hevder Atlético, Milan og Chelsea har blitt enige om en avtale som sender spissen til Vicente Caldéron første januar.

Motsatt vei går den italienske vingen Alessio Cerci, som Atlético hentet fra Torino i sommer.

Enige julaften I sommer fant Chelsea ut at de ikke ønsket å ha Torres, som de hentet for 50 millioner pund januar 2011, i førstelagstroppen denne sesongen. Derfor lånte de ham ut til AC Milan.

Dermed var en aldri så liten overgangsfloke som måtte løses, ettersom Torres fortsatt er Chelseas eiendom og Milan samtidig ønsket å få noe tilbake for å avbryte lånet tidlig.

På julaften skal Atlético-direktør Miguel Ángel Gil Marín ha løst den floken gjennom å sende Alessio Cerci til Milan, slik at Milan avbryter lånet og Chelsea kan leie Torres ut til Atlético frem til sommeren 2016.

Fra første januar skal Torres bli spilleklar for «madrassmakerne», og han kan debutere i Madrid-derbyet i den spanske cupen den 7. januar.

Alessio Cerci drar dermed til Milan samme dato, og rekker klubbens treningskamp mot Real Madrid i Dubai.

Manageren, Diego Simeone, har spilt med Fernando Torres og skal for tre uker siden ha fortalt Atlético-ledelsen at han var interessert i å hente tilbake sin gamle lagkamerat.

Atlético-presidenten, Enrique Cerezo, kom tidligere denne uken også med kraftige hint om at Torres kunne være på vei tilbake.

Hos «madrassmakerne» (kallenavn på Atlético) vil Torres ifølge spanske medier bli tatt imot som den hjemvendte sønn, og ikke som den fotballtragedien han har vært de siste årene.

Torres har ikke vært registrert i Champions League med Milan, og Atlético kan dermed registrere ham der. Kontrakten Torres har med Chelsea går ut sommeren 2016, og Atlético kan hente ham gratis ved lånets slutt.

For øyeblikket er det vinterpause i spansk fotball, og neste La Liga-runde er ikke før 3. januar. Da tar Atlético imot Levante på Vicente Calderon. Torres' gamleklubb ligger for øyeblikket på 3. plass, fire poeng bak byrivalene Real Madrid med en kamp mer spilt.

TILBAKE TIL ITALIA: Alessio Cerci, i vant positur på Atlético-benken, skal ifølge spanske medier være på vei til AC Milan. Vingen ble hentet til Spania i sommer. Foto:  AP Photo/Antonio Calanni
TILBAKE TIL ITALIA: Alessio Cerci, i vant positur på Atlético-benken, skal ifølge spanske medier være på vei til AC Milan. Vingen ble hentet til Spania i sommer. Foto: AP Photo/Antonio Calanni Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media