Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Torres er som et skrik om hjelp

Chelsea-flopp hånes i britisk presse.

FIKK SJANSEN: Fernando Torres var konsentrert før avspark mot United, men fikk aldri komme ut på banen etter hvilen. Foto: AFP/ANDEW YATES
FIKK SJANSEN: Fernando Torres var konsentrert før avspark mot United, men fikk aldri komme ut på banen etter hvilen. Foto: AFP/ANDEW YATES Vis mer

(Dagbladet): Claus Lundekvam syntes synd på Fernando Torres, så fortapt virket Chelsea-spissen ute på banen.

Og det var før spanjolen ble dratt av banen i pausen mot Manchester United i går kveld.

50 millioner pund-mannen fikk sjansen fra start da Chelsea røk ut av Champions League, og akkurat den beslutningen latterliggjøres i britisk presse i dag.

Chelsea-sjef Carlo Ancelotti har allerede uttrykt anger, han skulle aldri brukt Torres i startelleveren på Old Trafford.

18 mål til seks millioner, 0 til 50 Eller slik The Independent skriver om måltørken som nå har vart i 11 kamper:

- Javier Hernandez kostet seks millioner pund og scoret sitt 18. mål på 20 kamper på vei mot seieren, mens Torres kostet 50 millioner pund og drøyet tiden uten mål i Chelsea til 682 minutter.

The Guardian mener at United-stopper Nemanja Vidic gjerne kunne tatt trøye til Torres, og hengt den opp på veggen slik jegere gjør jakttrofeer.

- Det er ikke bare målene som mangler, den gamle skarpheten er også borte. Og den sikre touchen du trenger innenfor 16-meteren.

Ancelotti hadde rett taktikk, rett formasjon og fikk ut en bra prestasjon av laget, skriver Daily Telegraph.

- Han gjorde bare én alvorlig feil. Han gikk mot sine egne instinkter og valgte Fernando Torres framfor Didier Drogba.

Torres og Bebe Daily Mail sammenlikner Torres med Bebe - spissen som Ferguson hentet usett fra Portugal. Og unnskylder Bebes svake innsats med at han er ung og uerfaren.

- Det var ikke bare målene som ikke er der for Fernando Torres. Alt han gjør er som et skrik om hjelp. Han mangler teknikken, siktet hans er ute av stilling, og han tapte til og med en hodeduell mot Patrice Evra.

Avisa håper Torres rett og slett tar en tidlig sommerferie.

- Han så utslitt ut under VM i 2010, etter at han sleit med skader. Hvis det finnes en spiller som trenger en sommer på stranda, så er det Torres.

BENKEN: Fernando Torres gjemte seg i jakkekragen da han så andre omgang mot United. Foto: EPA/ROBIN PARKER
BENKEN: Fernando Torres gjemte seg i jakkekragen da han så andre omgang mot United. Foto: EPA/ROBIN PARKER Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media