- Torres er verdens beste spiss

Se hele lista. Er du enig?

- Jeg ville ikke ha byttet John Carew med noen annen spiller i verden. Det sier jeg med hånden på hjertet, sa landslagssjef Åge Hareide til Aftenposten før landskampen mot Nederland i oktober.

Men når magasinet FourFourTwo i desemberutgaven publiserer sin årlige rangering over klodens beste fotballspillere, er ikke Carew nevnt. Aston Villa-spissen har totalt 21 mål på sine 54 ligakamper i England, en statistikk som ikke er til å kimse av - selv målt mot mange på den eksklusive lista.

Ronaldo best av alle

Men det er som Carew selv har påpekt flere ganger: Antallet scoringer forteller ikke hele historien om en angrepsspiller.

Cristiano Ronaldo topper FourFourTwos liste over verdens 100 beste fotballspillere for øyeblikket. Dagbladet har gått gjennom lista og hentet ut de 31 som spiller rendyrkede spisser - og da faller for eksempel Manchester Uniteds portugiser bort.

Det gjør også listas toer, Lionel Messi, og dermed står vi igjen med treeren Fernando Torres:

EM-finalens matchvinner er klodens beste spiss, skal vi tro det velrenommerte fotballmagasinet.

Starter i kveld

PÅ TOPP: Fernando Torres (t.v.), som her byttes inn for Robbie Keane, er kåret til verdens beste angrepsspiller. Foto: PAUL THOMAS/AP/SCANPIX
PÅ TOPP: Fernando Torres (t.v.), som her byttes inn for Robbie Keane, er kåret til verdens beste angrepsspiller. Foto: PAUL THOMAS/AP/SCANPIX Vis mer

I dag er Torres trolig tilbake fra start igjen, når Liverpool drar til London for å møte Tottenham i ligacupens 4. runde.

Etter fem uker på sidelinja spilte spanjolen de siste 18 minuttene mot West Bromwich lørdag kveld, og behovet for kamptrening er stort.

- Han (Torres) er i troppen, og forhåpentlig er han klar for spill. Han kan starte, sier Liverpools manager Rafael Benitez til klubbens hjemmeside.

- Torres er verdens beste spiss