Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Torres fant endelig veien til nettmaskene igjen da Chelsea vant

- Det kunne blitt 5-1 eller 2-2, sier Mourinho.

SCORET SITT ANDRE: Fernando Torres var sikker da han fikk muligheten tidlig i første omgang. Det var spanjolens andre scoring i Premier League denne sesongen. Foto: REUTERS/Andrew Winning/NTB Scanpix
SCORET SITT ANDRE: Fernando Torres var sikker da han fikk muligheten tidlig i første omgang. Det var spanjolens andre scoring i Premier League denne sesongen. Foto: REUTERS/Andrew Winning/NTB Scanpix Vis mer

Chelsea - Crystal Palace 2-1 (2-1)

(Dagbladet): Spissene til Chelsea har slitt med å finne veien til nettmaskene denne sesongen, og Chelsea-manager José Mourinho har rullert mye på topp i Premier League. I kveld var det Fernando Torres som fikk tilliten fra start, og spanjolen svarte med å score sitt andre mål for sesongen.

Den forrige scoringen for spanjolen i ligaen kom 27. oktober da Chelsea slo Manchester City 2-1 på Stamford Bridge. Kveldens seier var ekstra viktig etter at Manchester City tidligere i kveld slo Premier League-leder Arsenal.

- Det var intenst. Det kunne blitt 4-1 eller 5-1, men det kunne også blitt 2-2. Det er intenst fordi du føler at de sjansene du får gjør at du kan drepe kampen, og det gjør du ikke. Etter det kommer du fort i trøbbel når du ikke er på ditt beste, og motstanderen kan straffe deg, sier Mourinho til Sky Sports etter kampen.

Det betyr samtidig at manager José Mourinho nå er ubeseiret i utrolige 68 kamper på Stamford Bridge i Premier League. De 60 første kampene uten tap var da portugiseren var i sjefsstolen i årene 2004-2007.
Tre mål til pause Chelsea startet kampen best. Willian dro seg innover i banen og fyrte av fra rundt 16 meter, og ballen gikk i stolpen. På returen var Fernando Torres der han skulle være, og kunne enkelt sette inn ledermålet.

Crystal Palace har hevet seg de siste kampene, og etter halvtimen sjokkerte de Stamford Bridge-publikummet. Marouane Chamakh har virkelig funnet formen, og scoret sitt tredje mål på tre ligakamper. Han dro seg fint fri i feltet og hamret innlegget fra venstrekanten i mål. Chelsea har bare holdt nullen én gang de siste elleve kampene i ligaen.

Chelsea er ubeseiret på hjemmebane denne sesongen, og det tok ikke lang tid før de blå igjen var i ledelsen. Eden Hazard fant en umarkert Ramires like utenfor 16-meteren. Brasilianeren skrudde ballen elegant opp i vinkelen, uten en mulighet for Palace-keeper Julian Speroni.

Crystal Palace hadde noen gode muligheter til å utlikne i andre omgang, og innbytter O'keefes avslutning ble blant annet reddet på streken. Innbyttere Demba Ba og Andre Schürrle fikk også muligheten, men Speroni vartet opp med noen gode redninger.