Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Torres fortsetter i Atlético Madrid

Signerte ettårsavtale.

ETT ÅR TIL: Fernando Torres fortsetter i Atletico Madrid. Foto: NTB Scanpix/Giuseppe Maffia
ETT ÅR TIL: Fernando Torres fortsetter i Atletico Madrid. Foto: NTB Scanpix/Giuseppe Maffia Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

På dagen ni år etter at han dro til Liverpool signerte Fernando Torres en ettårsavtale med moderklubben Atlético Madrid.

Den spanske hovedstadsklubben bekrefter avtalen på sitt nettsted. Det har lenge vært usikkert om Torres ville bli tilbudt ny avtale, men nå er det altså klart at 32-åringen blir værende i minst én sesong til.

– Jeg er lykkelig over å være her. Det har aldri vært noen tvil om hvor jeg ønsker å være. Vi visste ikke hva som kom til å skje gjennom denne prosessen, men det eneste som betyr noe er at jeg har oppnådd det jeg håpet på, sier Torres.

– Dette er fantastiske nyheter for alle, ettersom Fernando er en del av familien og alle Atlético-fans er glade for at han blir værende hos oss, sier klubbens sportsdirektør, José Pérez Caminero.

Torres forlot Atlético Madrid til fordel for Liverpool 4. juli 2007. Der herjet spanjolen i fire år, før nedturen begynte etter en overgang til Chelsea i 2011. Etter et opphold i italienske Milan, returnerte han til Atlético på lån i 2015 før overgangen senere ble gjort permanent.

Med elleve seriemål fikk han karrieren tilbake på rett spor i Madrid.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!