BLIR: Ifølge Roy Hodgson gleder Fernando Torres seg til en ny Liverpool-sesong. Her jubler han for scoring mot Benfica i kvartfinalen i Europa League i våres. Foto: Reuters
BLIR: Ifølge Roy Hodgson gleder Fernando Torres seg til en ny Liverpool-sesong. Her jubler han for scoring mot Benfica i kvartfinalen i Europa League i våres. Foto: ReutersVis mer

- Torres gleder seg til ny Liverpool-sesong

Mens Roy Hodgson må tvinge Mascherano til å bli.

|||(Dagbladet): Fernando Torres har vært linket til flere klubber i sommer, spesielt Manchester City og Chelsea.

Nå sier Roy Hodgson, nyansatt manager, at den spanske stjerna blir i Liverpool - og at han gleder seg til en ny sesong i rød trøye.

- Fernando Torres har fortalt oss at han ønsker å komme tilbake. Han sa at han ser fram til å begynne opptreningen til sesongen på mandag. Det er hva han har fortalt meg, hva andre sier og skriver er helt irrelevant, sier Roy Hodgson til The Guardian.

- Torres har ferie Torres er nybakt verdensmester med Spania og har altså ferie fram til mandag. I VM-finalen pådro han seg en strekk og hele forrige sesong sleit han med skader.

- Han har en velfortjent ferie med familien. Han holder en lav profil og ønsker ikke å snakke med noen, men han har snakket med klubben, sier Hodgson videre.

Kommunikasjonen ser altså ut til å være bra mellom Hodgson og Torres. Det er en annen historie mellom Hodgson og Mascherano. Argentina-kapteinen har gjort set utilgjengelig for Liverpool-manageren etter at han tok over, det råder dermed forvirring rundt hvor det midtbaneankeret spiller neste sesong.

Mascherano-nekt - Mascherano har to år igjen av kontrakten. Han forlater kun klubben på våre betingelser, sier Hodgson, som altså hinter om at klubben kan hindre en ønsket overgang til Internazionale.

- Han ønsker å forlate oss, det har han gjort helt klart. Han ønsket å stikke for ett år siden og han ønsker å stikke nå. Men Mascherano har to år igjen av kontrakten og for meg er han fortsatt Liverpool-spiller. Bare fordi han er misfornøyd betyr det ikke at vi selger, jeg forventer at han respekterer kontrakten sin.

- Det er ikke sånn at bare fordi man er misfornøyd, blir man solgt, sier Hodgson.

Liverpool har hatt en vellykket sommer på overgangsmarkedet så langt. Jovanovic, Cole og Wilson - de to første gratis, lar absolutt høre fra seg.

I morgen spiller laget sin første offisielle kamp under Hodgson, mot FW rabotnicki fra Makedonia i Europa League-kvalik.