Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Torres hinket av Spania-treninga

Trøbbel med lysken.

AVREISE: På tross av lyskeproblemene reiste Fernando Torres med det spanske landslaget til Armenia i ettermiddag. Foto: EPA/JUAN CARLOS CARDENAS
AVREISE: På tross av lyskeproblemene reiste Fernando Torres med det spanske landslaget til Armenia i ettermiddag. Foto: EPA/JUAN CARLOS CARDENAS Vis mer

||| (Dagbladet.no): Skader på Fernando Torres ble oppgitt som grunnen til Liverpools dårlige resultater sist vinter. Det er ingen tvil om at den spanske spissen er de helrødes største offensive trussel.

Dermed skjelver nok Liverpool-fansen litt, etter at 25-åringen pådro seg lysketrøbbel under dagens økt med Spania foran
lørdagens VM-kvalikkamp mot Armenia.

Ifølge nyhetsbyrået PA hinket Liverpool-spissen ut fra treningsfeltet. Skaden i lysken forventes ikke å være alvorlig, for litt seinere var spissen i gang med egentrening i et helsestudio.

Torres er mest sannsynlig frisk til å spille lørdag, i ettermiddag gikk han på flyet til Armenia sammen med resten av troppen.

Det er et pluss for det spanske landslaget, Valencia-spiss David Villa har allerede meldt forfall. Spania har allerede sikret seg VM-billetten, men kan avslutt en perfekt kvalik med seirer mot Armenia lørdag og Bosnia-Herzegovina onsdag.

Torres har scoret åtte mål på sju seriekamper for Liverpool så langt denne sesongen. Rafael Benitez' mannskap møter Sunderland neste helg.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling