Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Torres ikke viktigst for Ferguson

United-sjefen jakter erstatter for Roy Keane.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Etter at Roy Keane uten forvarsel forlot Manchester United i fjor høst, har Sir Alex Ferguson forsøkt flere spillere i rollen til den irske midtbaneterrieren.

Ingen har imidlertid vært i nærheten å få United-fansen til å glemme Keane - og Uniteds nåværende midtbane er definitivt ikke blant de beste i Europa.

Derfor er ikke Ferguson så opptatt av å hente Atletico Madrids superspiss Fernando Torres. Fokuset hans snevrer seg inn mot en midtbanespiller i den absolutte verdensklasse.

- Det viktigste for meg er sammensetningen av midtbanen. Når man mister en spiller som Roy Keane, som jo måtte skje før eller siden, må man finne en erstatning. Det er noe jeg har lett etter lenge nå. Vi har Paul Scholes tilbake etter den uheldige øyeskaden og han er tilbake der han skal være. Vi har også kvaliteten og erfaringen til Ryan Giggs, så det er ikke så aller verst, sier Ferguson til News of the World.

Navn som Gennaro Gattuso, Patrick Vieira og Mahamadou Diarra er blitt linket til Old Trafford i sommer, og før VM startet forsøkte Ferguson også å hente inn Tottenhams Michael Carrick.

Så langt uten hell.

• Din mening: Dukker det opp en ny midtbanestjerne på Old Trafford før sesongen begynner?

LETER VIDERE: Mens konkurrentene styrker lagene sine foran Premier League-sesongen, strever Alex Ferguson på overgangsmarkedet. Foto: REUTERS
LETER VIDERE: Mens konkurrentene styrker lagene sine foran Premier League-sesongen, strever Alex Ferguson på overgangsmarkedet. Foto: REUTERS Vis mer