Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Torres irriteres av spillersalg

Savner til og med Arbeloa.

SAVNER XABI: Fernando Torres mener Liverpool skulle beholdt Spania-kollega Xabi Alonso - og kjøpt flere spillere - forrige sommer. Foto: AFP/JAVIER SORIANO
SAVNER XABI: Fernando Torres mener Liverpool skulle beholdt Spania-kollega Xabi Alonso - og kjøpt flere spillere - forrige sommer. Foto: AFP/JAVIER SORIANO Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): I midten av mars skapte Fernando Torres bekymring blant Liverpool-fansen.

Den spanske toppscoreren fortalte at de rødkledde trenger fire-fem nye fjes, ellers må han vurdere sin egen framtid på Anfield til sommeren.

I et nytt intervju med det spanske sportsmagasinet Don Balon forteller Torres hva han synes har vært Liverpools hovedproblem denne sesongen.

26-åringen mener det skar seg allerede i fjor sommer, da både Xabi Alonso og Alvaor Arbeloa forsvant til Real Madrid - og Sami Hyypia gikk gratis til Bayer Leverkusen.

Mistet motoren Torres sier at alle tre var store tap for klubben.

Arbeloa fordi spissen synes backen er anvendelig og alltid spiller på et høyt nivå, Hyyiä fordi han leverer til en 10-er - selv som reserve til førsteelleveren.

Alonso var ifølge Torres selve drivkraften i Liverpool-laget.

- Spillere som Xabi er veldig sjeldne. Han var lagets motor. Du vet at når du bytter motoren, så tar det tid før det fungerer igjen.

Torres retter en pekefinger mot Liverpool-eierne, Tom Hicks og George Gilett, når det gjelder spillersalgene etter sølvplassen i Premier League i fjor vår.

Mye tyder på at han heller ikke er fornøyd med erstatningene manager Rafa Benitez hentet inn forrige sommer.

- Etter en god sesong trengte laget forsterkninger, samt å holde troppen samlet. Omstendigheter gjorde at vi måtte selge spillere, og da ble alt rotet til, sier Torres.

Drept psykisk En dårlig sesongstart bidro også til at sesongen går mot fiasko.

- Vi havnet så langt unna toppen av tidlig. Det drepte oss psykisk, og vi klarte ikke å endre situasjonen. Så ble vi rammet hardt av skader.

Liverpool kan delvis redde sesongen med å vinne Europa League. Men da må i hvert fall Benfica slås hjemme i morgen kveld, den første kvartfinalen endte med 2-1 til portugiserne.

STORT TAP: Torres savner Real Madrid-duoen Xabi Alonso (t.v) og Alvaro Arbeloa. Foto: AP/Paul White
STORT TAP: Torres savner Real Madrid-duoen Xabi Alonso (t.v) og Alvaro Arbeloa. Foto: AP/Paul White Vis mer

Det virker ikke som Torres ser for seg en framtid i en annen klubb, han gleder seg allerede til neste sesong.

- De store europeiske klubbene går alltid gjennom vanskelige perioder, der det virker som om det ikke finnes lys i tunnelen. Men fordi de er store klubber kommer de alltid tilbake, sier Torres.

- De kommer tilbake med med stor kraft. Det er bare spørsmål om tid.

STORT TAP: Sami Hyypiä var en midtstopper Liverpool alltid kunne stole på, sier Torres. Foto: REUTERS/Johannes Eisele
STORT TAP: Sami Hyypiä var en midtstopper Liverpool alltid kunne stole på, sier Torres. Foto: REUTERS/Johannes Eisele Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!