- Torres-kjøp bidro til at Benitez blir

Og Carragher trekker seg fra landslaget?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Annonse

Kjøpet av Atletico Madrids Fernando Torres kan ha vært avgjørende for at manager Rafael Benitez blir i Liverpool.

Spanieren har vært koblet til flere klubber, blant annet Real Madrid, men har nå bestemt seg for å bli i England. Ifølge styreformann Rick Parry kan supporterne takke eierne for det.

- Jeg har aldri tvilt på at våre eiere ofrer mye for oss. Men å se er å vite, så det var viktig å fornye med de viktigste spillerne og hente nye. Kanskje kjøpet av Torres fikk Benitez til å bli, sier han ifølge The People.

Carragher ferdig med England?

Samtidig skriver flere engelske aviser i dag at Liverpool-spiller Jamie Carraghers landslagskarriere er over.

29-åringen var en vital brikke i et Liverpool-lag som sist sesong kom til sin annen mesterligafinale på tre år, men han skal være frustrert over lite spilletid på Englands landslag.

- Likte ikke å bli vraket

Carragher har startet bare tre kamper siden Steve McClaren tok over som landslagssjef.

AVGJØRENDE: Kjøpet av Fernando Torres (t.h.) kan ha vært avgjørende for at Rafael Benitez bestemte seg for å bli i Liverpool, antyder styreformann Rick Parry. Foto: PAUL ELLIS/AFP/SCANPIX
AVGJØRENDE: Kjøpet av Fernando Torres (t.h.) kan ha vært avgjørende for at Rafael Benitez bestemte seg for å bli i Liverpool, antyder styreformann Rick Parry. Foto: PAUL ELLIS/AFP/SCANPIX Vis mer

Det skal ha vært etter at han ble vraket til startoppstillingen i EM-kvalifiseringskampen mot Estland at han fattet sin avgjørelse.

- Han har alltid sett på det som en enorm ære å spille for landslaget, men alt har en ende, sier en kilde, ifølge Mail on Sunday

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer