- Torres krever over 160 millioner kroner for å bli solgt fra Chelsea

Fikk ikke plass på benken i helga.

KREVER: Ifølge Daily Mail krever Fernando Torres over 160 millioner kroner for å bli solgt fra Chelsea. Foto: AFP PHOTO / BEN STANSALL

.
KREVER: Ifølge Daily Mail krever Fernando Torres over 160 millioner kroner for å bli solgt fra Chelsea. Foto: AFP PHOTO / BEN STANSALL .Vis mer

(Dagbladet): Mange tenkte nok at Fernando Torres dager i Chelsea var talte da Diego Costa ble klar 1. juli.

Allerede i april var det snakk om at Torres var på vei ut, da ryktene om at Costa var ønsket i Chelsea startet.

Torres er for øybelikket Englands dyreste, siden han ble kjøpt for rundt 500 millioner fra Liverpool i januar 2011.

- Det er interesse for 500 millioners-floppen i Roma, men hvilken som helst klubb vil slite med å betale Torres sin ukeslønn, skriver engelske Daily Mail, og legger til at ukeslønna til spanjolen er på over 1,5 millioner norske kroner.

Og nettopp den gode ukeslønna gjør at Torres stiller ett krav til Chelsea for å la seg bli solgt, skriver den engelske avisen.

Han vil ha utbetalt ukeslønna si for de to gjenværende årene av kontrakten med Chelsea - noe som tilsvarer rundt 160 millioner kroner.

Lørdag fant ikke José Mourinho engang plass til Torres på benken mot Leicester, og lot både Diego Costa starte og Didier Drogba kom inn i sluttminuttene. I serieåpningen fikk spanjolen lov å varme benken.

Men portugiseren fastholder at Torres ikke skal noe sted.

- Jeg vil ha tre angripere i laget. Noen ganger vil jeg spille med to, og ha en på benken. Andre ganger er kanskje en suspendert, eller skadet, sier Chelsea-treneren ifølge Daily Mail.

- Jeg tror Torres blir. Jeg ønsker ham her. Han kommer til å spille, han kommer til å score mål, og han kommer til å bli viktig for oss. Han er en fantastisk fyr, veldig profesjonell, så det er ikke noe problem, understrekes Mourinho.