Torres linkes til Barcelona

Mourinho vil kvitte seg med rekordkjøpet.

 TIL BARCELONA:  Den spanske giganten skal være interessert i Fernando Torres. FOTO: NTB/SCANPIX/Andres Kudacki)
TIL BARCELONA: Den spanske giganten skal være interessert i Fernando Torres. FOTO: NTB/SCANPIX/Andres Kudacki)Vis mer

Overgangsvinduet er for alvor i gang, og selv de mest sinnsyke ryktene kan plutselig vise seg å stemme.

Rekordkjøpet Fernando Torres har aldri fått det helt til å fungere i Chelsea. Og med Jose Mourinho på plass, er det ventet at spanjolen forlater London-klubben.

Torres kan fort havne i hjemlandet Spania. Nå rapporterer den katalanske avisen sport, at Barcelona vil hente den tidligere Liverpool-spilleren.
Den spanske stormakten har også vist interesse for en av Fernando Torres' tidligere lagkamerater. Liverpools Daniel Agger, som har blitt koblet til hardsatsende Monaco, skal være i katalanernes søkelys.

AC Milan-legenden Massimo Ambrosini er ferdig i klubben etter 18 år. Nå kan England og West Ham bli neste stoppested for italieneren. Sam Allardyce skal være interessert i å signere den rutinerte midtbanespilleren.

I tillegg er det ventet at Andy Carroll signerer for London-klubben. Engelskmannen som for tiden er på ferie, skal ha innsett at det ikke blir noen overgang til gamleklubben Newcastle, og at han ikke har noen fremtid i Liverpool.

Newcastle vil ha Bent Aston Villas Darrent Bent fikk minimal med tillit under Paul Lambert forrige sesong, og er ventet å forlate Villa Park i dette vinduet. Men kampen er stor om den engelske spissen.

Newcastle-manager Alan Pardew skal være villig til å legge 6 millioner pund på bordet for sin tidligere elev, skriver Sky Sports. Pardew trente også Bent da han var i Charlton.
Fulham har også vist stor interesse for Aston Villa-spissen.

Svenske til Premier League Det er noen der fra før, men nå kan Premier League få et kjennskap med en ny svenske. Ola Toivonen som har gjort sine saker bra i nederlandske PSV Eindhoven, skal i følge Daily Mail være ønsket av Norwich. Overgangssummen skal ligge i underkant av fem mill. pund. Også Swansea har vist interesse for svensken.

Peter Odemwingie var på alles lepper under vinterens overgangsvindu. West Brom-spilleren møtte opp utenfor Loftus Road, selv om klubbene ikke hadde kommet til enighet om en overgang.
Nå skal derimot engelskmannen være ønsket av Michael Laudrup i Swansea. Premier Leagues andre walisiske innslag Cardiff, skal også være interessert i West Bromwich-spilleren.

Lewandowski dobler lønna i United
David Moyes har startet sitt arbeid på Old Trafford, og en av de første til å forlate klubben skal være Nani. Tyrkiske Galatasaray har vært på banen, men Manchester-klubben ønsker ikke å selge for noe under 8,5 millioner pund.

Jakten på Dormunds Robert Lewandowski har ikke gitt seg, og i følge det The Sun, kan polakken forvente seg en solid økning på lønnssjekken ved en eventuell overgang. Polakken skal ha blitt tilbudt 90.000 pund i uka hos United. I Tyskland tjener polakken «bare» 40.000 pund.

 TIL NEWCASTLE:  Darren Bent linkes til gamlemanageren Alan Pardew. FOTO: NTB/SCANPIX/Eddie Keogh
TIL NEWCASTLE: Darren Bent linkes til gamlemanageren Alan Pardew. FOTO: NTB/SCANPIX/Eddie Keogh Vis mer

Iago Aspas ble observert utenfor Anfield i går, hvor han skal ha gjennomført den medinske testen. Det er ventet at Celta Vigo-spilleren signerer for rødtrøyene i løpet av dagen, melder Liverpool Echo.

Henrikh Mkhitaryan var med å ydmyke danskene i går kveld. Armeneren har lenge vært koblet til Anfield-klubben, og scoret ett av målene i går med Liverpool-speider på tribunen.

André Villas-Boas har klart å beholde Gareth Bale i Tottenham. Nå kan derimot portugiseren selv forsvinne gjennom portene på White Heart Lane. PSG har allerede måtte se at deres manager Carlo Ancelotti forsvant til Real Madrid, og Villas-Boas skal være førstevalget til de franske mesterne.

 ENGLANDSPROFF:  Svenske Ola Toivonen er koblet til Norwich. FOTO: NTB/ SCANPIX/ JONATHAN NACKSTRAND
ENGLANDSPROFF: Svenske Ola Toivonen er koblet til Norwich. FOTO: NTB/ SCANPIX/ JONATHAN NACKSTRAND Vis mer