SKAPER STØY: Chelsea-sjef Andre Villas-Boas vil første oppklare om Fernando Torres (t.v) virkelig mener tingene han sa i et spansk intervju. Her etter at den spanske spissen kom inn som reserver løradg. Foto: AFP/GRAHAM STUART
SKAPER STØY: Chelsea-sjef Andre Villas-Boas vil første oppklare om Fernando Torres (t.v) virkelig mener tingene han sa i et spansk intervju. Her etter at den spanske spissen kom inn som reserver løradg. Foto: AFP/GRAHAM STUARTVis mer

Torres må forklare seg for Chelsea-sjefen

Stemplet lagkamerater som «gamle og trege».

(Dagbladet): Fernando Torres ble vraket til Chelseas førsteellever mot Sunderland søndag.

Ydmykelsene stopper ikke der for 27-åringen.

Chelsea-manager Andre Villas-Boas bekrefter i dag at den spanske spissen er blitt bedt om å forklare uttalelser han kom med om lagkameratene før helgen.

Den offisielle spanske La Liga-siden siterte spissen på at Chelsea har gamle spillere, med lavt tempo og mye ballbesittelse. I tillegg fortalte Torres at Juan Mata var et nødvendig kjøp av Chelsea, og at blåtrøyenes spillestil er lite engelsk.

Skal høre på intervjuet Manager Villas-Boas sier at Chelsea ønsker å gjennomgå originalintervjuet, før de tar en skikkelig prat med Premier Leagues aller, aller dyreste spiller.

- Vi går i dybden for å få fatt i teipen av intervjuet. Vi skal se om ting er som de ser ut til i intervjuet, sier den tidligere Porto-sjefen.

Torres' egen versjon er at intervjuet er blitt feil oversatt fra spansk til engelsk, og han hadde fått godkjennelse fra klubben for å snakke med La Liga-siden.

Chelsea-manageren liker dårlig dersom det viser seg at Torres' var lite generøs mot Chelsea-gutta.

- Da skal vi bare snakke. Bare prate, for å komme med meninger. Hvis intervjuet ikke var godkjent så ville jeg selvsagt bøtelagt ham. Uansett er dette bare en spillers mening. Jeg tror ikke det er en mening manageren deler. Jeg behøver ikke være enig, sier Villas-Boas.

Han reagerer mest på at Torres-sitatene om at Chelsea mangler ferdigheter.

- Jeg tror vi har ferdigheter, det med aldersproblemet er for meg ikke noe problem. Kanskje vi bare må snakke om dette, slik at han får høre hva vi synes, sier Villas-Boas.

Ett mål på 28 kamper Torres bare én fattig scoring etter overgangen fra Liverpool i januar, på totalt 28 klubb- og landskamper. Før vrakingen mot Sunderland ble han også utelatt fra Spania-laget som slo Liechtenstein i forrige uke.

Etter seieren i Nordøst-England varslet Chelsea-sjefen at Torres fort blir benket igjen når Bayer Leverkusen er motstander i Champions League på Stamford Bridge i morgen.

- Jeg tror ingen spillere er lykkelige når de ikke er i stallen eller på laget. Det gleder meg, fordi da stimuleres de kanskje til å ta et ekstra steg, eller få litt mer motivasjon.

TILGITT? Torres (t.h) fikk være med i en gruppeklem på treninga før avspark mot Leverkusen i morgen. Foto: REUTERS/Toby Melville
TILGITT? Torres (t.h) fikk være med i en gruppeklem på treninga før avspark mot Leverkusen i morgen. Foto: REUTERS/Toby Melville Vis mer