Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Torres måtte skyte i korthjørnet

Nå avslører han hvorfor.

SPILTE MED SMERTER: En vond lyske gjorde at Fernando Torres ikke kunne legge ballen i det lengste hjørnet da han kom seg forbi Rio Ferdinand. Foto: EPA/Steve Woods
SPILTE MED SMERTER: En vond lyske gjorde at Fernando Torres ikke kunne legge ballen i det lengste hjørnet da han kom seg forbi Rio Ferdinand. Foto: EPA/Steve Woods Vis mer

||| (Dagbladet.no): Fernando Torres ble ikke satt opp på Liverpool-laget før på bussreisen til Anfield søndag.

Så ille sto det til med den spanske spissen, som ikke hadde trent skikkelig siden han skadet seg med landslaget uka før.

I dag avslører Torres at lyskeskaden hans avgjorde hvor han plasserte ballen da han sendte Liverpool i føringen mot Manchester United.

Ikke på mitt beste
Han ristet av seg Rio Ferdinand og dunket ballen inn mellom i korthjørnet mellom keeper Edwin van der Sar og stolpen.

- Jeg får litt vondt når jeg må vri foten i skuddøyeblikket, så jeg kunne bare skyte i det nærmeste hjørnet. Det var det eneste jeg kunne gjøre, sier Torres til Liverpools hjemmeside.

Manager Rafael Benitez anslo i går at spissen bare var 80 prosent frisk, men det holdt i massevis.

- Jeg var ikke på miitt beste. Jeg visste på forhånd at jeg ikke kunne spille 100 prosent, fordi en del av bevegelsene gir meg smerte. Men i kamper som dette betyr ikke smerte noe som helst.

Torres ble erstattet i sluttminuttene av David Ngog, og innbytteren sikret poengene med 2-0 på overtid. Etter fire strake tap før avspark i går føler Torres at seieren mot erkerivalene og ligamestrene er et vendepunkt for Anfield-klubben.

Selvtilliten på plass
Nå tror han på gull på nytt, avstanden til United er bare fire poeng.

- Vi er med i kampen igjen. Vi visste før avspark at vi måtte vinne, og det gjorde vi. Nå har vi fått litt selvtillit og må bare kjøre på i ligacupen mot Arsenal onsdag, sier Torres.

TROR PÅ GULL IGJEN: Fernando Torres mener seieren mot United har reddet sesongen. Foto: AP Photo/Tim Hales
TROR PÅ GULL IGJEN: Fernando Torres mener seieren mot United har reddet sesongen. Foto: AP Photo/Tim Hales Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media