SKADD PÅ NYTT: Fernando Torres mistet store deler av vårsesongen for Liverpool. I VM-finalen smalt det igjen. Foto: AP/Eugene Hoshiko
SKADD PÅ NYTT: Fernando Torres mistet store deler av vårsesongen for Liverpool. I VM-finalen smalt det igjen. Foto: AP/Eugene HoshikoVis mer

Torres mister trolig seriestarten

Ble lårskadd i VM-finalen.

||| (Dagbladet): Fernando Torres ble båret av banen på tampen av VM-finalen.

Siden er det blitt spekulert hvor alvorlig Liverpool-spissens skade er.

I dag skriver det spanske fotballforbundet at det var 26-åringens venstre lår som ble skadd i ekstra-omgangene mellom Spania og Nederland.

Forbundet skriver at spissen er undersøkt med en MR-scanner i Madrid, og at skadene på hamstringmuskelen bare vurderes som grad 1.

Det betyr at muskelen bare delvis er avrevet, og at skadeoppholdet ikke blir veldig langvarig.

GLEDET FANSEN: Torres valgte å vise sin klubbtilhørighet etter VM-finalen. Foto: GETTY IMAGES
GLEDET FANSEN: Torres valgte å vise sin klubbtilhørighet etter VM-finalen. Foto: GETTY IMAGES Vis mer

Radiokanalen Cadena Ser melder likevel at Torres mest sannsynlig mister seriestarten i midten av august, og at Liverpool nå har mottatt skaderapporten.

Liverpools hjemmeside har foreløpig ikke kommet med noen prognoser om Torres, og Daily Mail skriver at klubbens støtteapparat skal fly ut og behandle Torres mens han ferierer.

Manager Roy Hodgson sier til klubbsida sier han ser fram til å jobbe med Torres - spissen som tok på seg Liverpool-skjerf i finalegarderoben.

- Jeg tror vi trygt kan si at bildene av Fernando falt i smak hos fansen, og klubben er stolt av alle spillerne som reiste til VM, sier Hodgson.

MØTTE KONGEN: Kong Juan Carlos gratulerte Torres under feiringen i Madrid mandag. Foto: EPA/MANUEL H. DE LEON
MØTTE KONGEN: Kong Juan Carlos gratulerte Torres under feiringen i Madrid mandag. Foto: EPA/MANUEL H. DE LEON Vis mer