- Torres og Gerrard er kampklare

Benitez bekrefter.

(Dagbladet.no): Gladmelding til Liverpool-fansen foran lørdagens storoppgjør mot Manchester United: Både Steven Gerrard og Fernando Torres er friskmeldt og spilleklare.

Duoen hadde ingen problemer med å gjennomføre dagens lette treningsøkt på Melwood.

- Begge er mye bedre. De gjennomførte en hel trening i dag tidlig. Det var ikke en veldig hard trening, men begge er med i troppen. Og er de i troppen, kan de spille, sier Rafael Benitez til klubbens hjemmeside.

Selv om verken Gerrard eller Torres har glitret i sesongstarten, er de naturligvis ekstremt viktige for lagets offensive slagkraft. Uten de største stjernene på banen hadde Liverpool problemer med å legge trykk på Aston Villa i 0-0-kampen for snart to uker siden.

Samtidig er det lenge siden Gerrard har vist seg fra sin beste side i kampene mot erkerivalen. Kanskje gjør han det i morgen.

- Det er viktig for oss å ha to sånne kvalitetsspillere som kan forandre en kamp. Jeg er ikke overrasket over at de ble klare, for det medisinske apparatet har gjort en god jobb, og spillerne har jobbet hardt med fysioterapeutene, sier Benitez.

Gerrard har vært gjennom en operasjon i lysken, mens Torres restituerte seg mye raskere enn forventet etter sin lårstrekk.

Dermed disponerer Benitez en skadefri tropp, selv om Lucas Leiva står over etter en sein tilbakekomst fra landskamper i Sør-Amerika.

FRISKMELDTE: Steven Gerrard og Fernando Torres gir Liverpool langt større offensiv slagkraft i oppgjøret mot erkerival Manchester United i morgen. Foto: AP
FRISKMELDTE: Steven Gerrard og Fernando Torres gir Liverpool langt større offensiv slagkraft i oppgjøret mot erkerival Manchester United i morgen. Foto: AP Vis mer

Sir Alex Ferguson begynner også å få de fleste spillere tilbake fra skade. Cristiano Ronaldo er fortsatt et par uker unna comeback, men både Michael Carrick og Owen Hargreaves blir med til Anfield.

- Alle er friske. Både Carrick og Hargreves er klare til kamp, sier sir Alex Ferguson til manutd.com.

- Torres og Gerrard er kampklare
<B>BLIR MED TIL ANFIELD:</B> Michael Carrick og Owen Hargreaves er også erklært klare for spill.