Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Torres og Gerrard trener igjen

Håper å rekke møtet med Man. United.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Fernando Torres og Steven Gerrard er tilbake i lett trening.

I motsetning til det tidligere rapporter har tydet på, kan det dermed se ut til at begge Liverpool-spillerne kan rekke storkampen mot Manchester United neste lørdag.


- Begge er tilbake i løpstrening, men vil være ute i 10-12-dager. Gerrard kommer antakelig tilbake raskere enn Torres, men du vet aldri, sier Liverpool-manager Rafael Benitez.

Men sjøl om han med dagens utspill antyder at stjerneduoen kan bli klar, er det ikke grunn for Liverpool-fansen til å slippe jubelen helt løs ennå:

Det er i dag bare ni dager igjen til de nordengelske storlagene barker sammen på Anfield, og ni dager er som kjent mindre enn både 10 og 12.

FRYKTET DUO: Det er liten tvil om at det er et svekket Liverpool som går på banen mot Manchester United hvis ikke spanske Fernando Torres (t.v.) og engelske Steven Gerrard kan spille. Foto: PAUL THOMAS/AP/SCANPIX
FRYKTET DUO: Det er liten tvil om at det er et svekket Liverpool som går på banen mot Manchester United hvis ikke spanske Fernando Torres (t.v.) og engelske Steven Gerrard kan spille. Foto: PAUL THOMAS/AP/SCANPIX Vis mer
image: Torres og Gerrard trener igjen

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!