Torres refses for denne protesten

Ville ikke ta treneren i hånda.

(Dagbladet.no): Med 33 scoringer i enorm debutsesong i Premier League forventes det store ting av Fernando Torres i EM.

Han leverte en god åpningskamp mot Russland, og viste at han satte laget foran seg selv da han uselvisk serverte David Villa ved 1-0-målet. Like fullt havnet Torres i skyggen av sin spissmakker.

Snaue 10 minutter etter pause ble Liverpool-spissen byttet ut med Cesc Fabregas. David Villa - som på det tidspunktet hadde scoret to ganger (tre til slutt) - fikk bli igjen på banen.

Ikke akseptabel oppførsel 

På sidelinja sto trener Luis Aragones med ei utstrakt hånd. En misfornøyd Torres pekte mot garderoben, og marsjerte rett forbi.

Protesten falt ikke i god jord hos Aragones.

- Slike ting tar vi innenfor garderoben. Men jeg kan ikke la slike ting skje. Jeg forstår at en spiller blir irritert over å bli byttet ut, det skjedde med meg også. Men stemningen i laget er enestående, og det er viktig å opptre korrekt, sier han ifølge Setanta Sports.

Løp bort til Torres

NEI TAKK: Fernando Torres unnlot demonstrativt å ta trener Luis Aragones i hånda etter å ha blitt byttet ut mot Russland. Foto: EPA
NEI TAKK: Fernando Torres unnlot demonstrativt å ta trener Luis Aragones i hånda etter å ha blitt byttet ut mot Russland. Foto: EPA Vis mer

Torres fikk noen godord fra treneren også, både for assisten og for den defensive jobben han gjorde mot Russlands Roman Sjirokov.

- Han skulle hindre Sjirokov i å gå framover, og det løste han perfekt. Målene sørget Villa for, men det første målet var ferdigscoret fra Torres, sier Aragones.

Villa viste at det ikke er noe i veien med samholdet da han fullførte hattricket etter 75 minutter, og løp bort til benken for å omfavne Torres.

Liverpool-spissen hadde i går ikke snakket med Aragones, men var forberedt på at han kanskje hadde noe på hjertet.

- Jeg regner med at han vil snakke med meg. Ingen liker å bli byttet ut, men sannheten er at det ikke endret kampen. De scoret to ganger til, og mer er det ikke å si, sier Torres.

Torres refses for denne protesten
<B>SLÅR NED PÅ TORRES-PROTEST:</B> Luis Aragones vil ikke tillate lignende i fortsettelsen.
<B>LØP TIL TORRES:</B> David Villa feiret 3-0-målet med Fernando Torres, som da satt på benken.