Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Torres risikerer brokkoperasjon

Likevel spiller han mot Lyon.

IKKE 100 PROSENT: Fernando Torres ble brukt i 63 minutter fordi Liverpool-sjef Rafa Benitez ikke har noen andre å bruke på topp. Foto: EPA/FELIPE TRUEBA
IKKE 100 PROSENT: Fernando Torres ble brukt i 63 minutter fordi Liverpool-sjef Rafa Benitez ikke har noen andre å bruke på topp. Foto: EPA/FELIPE TRUEBA Vis mer

||| (Dagbladet.no): Det er krise i Liverpool, og nå dreier seg deg ikke bare om seks tap på de sju siste kampene.

Skadelista på Anfield er så omfattende at manager Rafa Benitez måtte ta med seg sju halvskadde spillere da flyet med troppen satte kursen mot Lyon og Frankrike i går kveld.

Liverpool må vinne mot den franske storklubben i morgen kveld, og derfor spiller Fernando Torres selv om han heller burde vært hvilt eller operert.

Benitez sier at det kan gå mot en brokkoperasjon for Spania-spissen, og to måneder på sidelinja.

Torres føler seg ikke bra
- Vi prøver å kontrollere dette, fordi han har vært nær ved å operere. Selv i dag tidlig, to dager etter kamp, hadde han en føling med med dette. Han føler seg ikke bra, han har ikke kraften han hadde før, sier Benitez til The Guardian.

Nå krysser de helrøde fingrene for at målmaskinen tåler en ny kamp, og at hvile i neste landskamppause om halvannen uke skal være nok til at lyskeskaden heles av seg selv.

Liverpool-legene anser en operasjon som eneste alternativ.

KAPTEINEN UTE: Steven Gerrard måtte gå av banen i tapet hjemme mot Lyon og har ikke spilt siden. Foto: AP/Tim Hales
KAPTEINEN UTE: Steven Gerrard måtte gå av banen i tapet hjemme mot Lyon og har ikke spilt siden. Foto: AP/Tim Hales Vis mer

- Vi må ta med Fernando til Lyon, fordi vi ikke har så mange alternativer, sier Benitez.

Fem spillere blir hjemme i Liverpool, det inkluderer kaptein Steven Gerrard, mens sju mann gjør seg klar til kamp selv om det kanskje ville vært best for dem å slippe.

Aquilani starter?
Daniel Agger, Glen Johnson, Fabio Aurelio og David Ngog skal testes før avspark, mens både Alberto Aquilani og Diego Cavalieri sliter med virus.

Sistnevnte kan være i førsteelleveren på Stade de Gerland, det blir i så fall sommerkjøpets debut fra start i Liverpool-trøya.

- Han har følt seg svak, forhåpentligvis blir han bedre til kampen, sier Benitez.

Den spanske treneren har fått beskjed av fotballekspertene at han ligger tynt an på Anfield, verre resultater har ikke klubben opplevd på over 50 år.

Keeper Pepe Reina er ikke i tvil om at fansen bør stole på Benitez.

FÅR SJANSEN? Nathan Eccleston er en av spillerne Rafa Benitez kanskje må ty til mot Lyon. Her er 18-åringen i aksjon som reserve lørdag. Foto: EPA/FELIPE TRUEBA
FÅR SJANSEN? Nathan Eccleston er en av spillerne Rafa Benitez kanskje må ty til mot Lyon. Her er 18-åringen i aksjon som reserve lørdag. Foto: EPA/FELIPE TRUEBA Vis mer

- Rafa Benitez bygger noe helt spesielt her. Han har bevist dette da han kom hit, nå er klubben noe helt annet enn da. Vi har vokst sammen, og vi kan vokse litt til, sier spanieren.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media