Torres scoret hat-trick da QPR fikk juling

Og Terry beklaget til fansen etter egen scoring.

SCORET TRE: Chelseas Fernando Torres scoret tre mål da QPR ble slått 6-1. Foto: REUTERS/Eddie Keogh
SCORET TRE: Chelseas Fernando Torres scoret tre mål da QPR ble slått 6-1. Foto: REUTERS/Eddie KeoghVis mer

• Chelsea - QPR 6-1

(Dagbladet): Chelsea sendte selveste Barcelona ut av Champions League i midtuka - og det var et London-lag stappet med selvtillit som fikk besøk av nedrykkstruede Queens Park Rangers.

Chelsea overkjørte bortelaget og vant til slutt 6-1.

Fernando Torres fikk æren av å sette inn utlikningsmålet som sikret finaleplass
i Champions League tirsdag kveld - og det var Torres som ble den store spilleren på Stamford Bridge i ettermiddag. Spissen som har slitt med selvtilliten etter overgangen fra Liverpool i fjor, viste god, gammel klasse mot QPR.

Torres scoret tre mål i 6-1-seieren - og doblet antall seriemål denne sesongen til seks.

- Jeg er veldig fornøyd. Jeg visste at med hard jobbing så ville målene komme. Det er det samme for laget, vi spiller mer som et lag nå. Å nå Champions League-finalen var viktig, men vi må forsøke å klare en topp fire plassering i serien, sier Torres til BBC.

Drømmestart Chelsea tok kommandoen fra start i London-derbyet og Daniel Sturridge sørget for 1-0 etter bare 46 sekunder. Spissen banket til fra 18 meter, og QPR-keeper Paddy Kenny klarte ikke hindre skuddet fra å snike seg i det nærmeste hjørnet.

For John Terry var det det et spesielt gjensyn med QPR og hjemmefansen. Terry så rødt og sviktet lagkameratene da han ble utvist mot Barcelona - og i tillegg skapte han overskrifter i England med sine påståtte rasismeuttalelser mot QPR-spiller Anton Ferdinand da lagene møttes før jul.

BEKLAGET: John Terry scoret og kom med denne gesten til publikum. I kampprogrammet på Stamford Bridge beklaget han oppførselsen i Barcelona. Foto:  REUTERS/Dylan Martinez
BEKLAGET: John Terry scoret og kom med denne gesten til publikum. I kampprogrammet på Stamford Bridge beklaget han oppførselsen i Barcelona. Foto: REUTERS/Dylan Martinez Vis mer

Det var nettopp Terry som skulle sette inn 2-0 til Chelsea etter 14 minutter. Stopperen rev seg løs i feltet etter en corner og headet ballen i mål.

Beklaget Før kampen skrev Terry i kampprogrammet på Stamford Bridge og beklaget oppførelsen etter at han sparket ned Alexis Sanchez i Barcelona.

Fra 19 minutter var det duket for Torres-show - som scoret tre mål etter hverandre.

Ti minutter før slutt la innbytter Florent Malouda på til 6-0. Djibril Cisse reduserte til 6-1 med seks minutter igjen å spille - men til liten nytte for laget som kjemper om å beholde plassen i Premier League.

TERRY-MÅL: Her header John Terry inn 2-0 til Chelsea. Foto:  REUTERS/Dylan Martinez
TERRY-MÅL: Her header John Terry inn 2-0 til Chelsea. Foto: REUTERS/Dylan Martinez Vis mer