Torres slipper straff etter dette

Det melder FA.

SLIPPER STRAFF: Fernando Torres plantet hånda i ansiktet til Jan Vertonghen, men straffes ikke av FA som har sett på situasjonen etter kampen. Foto:   AFP PHOTO/ IAN KINGTON
SLIPPER STRAFF: Fernando Torres plantet hånda i ansiktet til Jan Vertonghen, men straffes ikke av FA som har sett på situasjonen etter kampen. Foto: AFP PHOTO/ IAN KINGTONVis mer

(Dagbladet): Chelsea-spiss Fernando Torres får ingen ytterligere straff av det engelske fotballforbundet (FA) etter at han ble utvist mot Tottenham i helgen. Det melder FA i en pressemelding.

Torres havnet i klinsj med Tottenham-forsvarer Jan Vertonghen og bildene viste at fingrene til spanjolen var i ansiktet til belgieren.

Hendelsen skjedde etter 50 minutter - mens Torres ble utvist ni minutter før slutt.

FA har myndighet til å straffe spillere etter kampene, men har i dette tilfelle valgt å ikke gi Torres noen ytterligere straff enn den opprinnelige utvisningen.

Britisk presse spekulerte i at Torres kunne bli utestengt i fire kamper. Årsaken var at dommer Mike Dean ikke så episoden etter at Torres fikk sitt første gule kort.

Kampen på White Hart Lane endte 1-1, og Chelsea-manager José Mourinho slaktet dommeren.

- Det røde kortet er en stor feil, sa Chelsea-manager José Mourinho til BBC.

UTVIST: Fernando Torres ble utvist i sluttminuttene mot Tottenham. Foto: AP Photo/Sang Tan
UTVIST: Fernando Torres ble utvist i sluttminuttene mot Tottenham. Foto: AP Photo/Sang Tan Vis mer