KLAR PÅ REKORDTID: Fernando Torres pådro seg hjernerystelse i landskamp for Spania i midtuka, men tross hukommelsestap er han klarert for spill for Chelsea i helgen.Foto: SCANPIXAP Photo/Vincent Yu
KLAR PÅ REKORDTID: Fernando Torres pådro seg hjernerystelse i landskamp for Spania i midtuka, men tross hukommelsestap er han klarert for spill for Chelsea i helgen.Foto: SCANPIXAP Photo/Vincent YuVis mer

Torres spiller tross hukommelsestap

Klar for serieåpning mot Stoke etter hjernerystelse.

Fernando Torres pådro seg hjernerystelse på landslagsoppdrag i midtuken. Likevel er spanjolen meldt klar for Chelsea til lørdagens bortemøte med Stoke.

Torres fikk seg et smell i hodet da han spilte treningskamp for Spania mot Italia onsdag. Spanjolen sliter med å huske deler av kampen, men ifølge Chelsea-manager Andre Villas-Boas er han frisk nok til å bidra i serieåpningen borte mot Stoke.

- Torres bær være okay i forhold til å være del av troppen. I går (torsdag) kunne han fortsatt ikke huske enkelte ting fra tiden før og under kampen. Men i dag var han med på trening og er klar til å bli med til Stoke, sier Villas-Boas.

(NTB)