- Torres tar lønnskutt i Liverpool

Straks klar.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Spania-spiss Fernando Torres er bare detaljer unna en overgang til Liverpool, trolig verd 320 mill. kroner.

Det står ikke på viljen hos 23-åringen. Ifølge The Times i dag er Atletico Madrid-angriperen villig til å gå ned i lønn for å sikre klubbskiftet.

I Madrid tjener han 64 millioner kroner, den engelske avisa mener å vite at han må klare seg med 55 mill. kroner på Anfield. Det er 19 mill. mindre enn det blant andre Steven Gerrard mottar.

Trolig skriver ikke Torres under for Liverpool før han er tilbake fra sin sommerferie på Tahiti om ei ukes tid. Kjøpet skal være i boks, uavhengig om Liverpool-ving Luis Garcia ønsker å flytte motsatt vei.

Også Djibril Cissé er på vei bort fra Liverpool, den raske spissen ønsker seg til Marseille. Frankrike-spissen har vært utleid til den franske klubben det siste året og er til salgs for omlag 70 mill. kroner.

- Vi håper avtalen fullføres denne uka. Jeg skal snakke med Liverpool igjen i dag, men Djibril ønsker seg en retur til Marseille der han får spille Champions League, sier Cissé-agent Ranko Stojic.

IVRER ETTER LIVERPOOL: Fernando Torres skal være villig til å fire på kravene for å bli Liverpools nye spiss. Foto: Scanpix/Ap
IVRER ETTER LIVERPOOL: Fernando Torres skal være villig til å fire på kravene for å bli Liverpools nye spiss. Foto: Scanpix/Ap Vis mer
HÅPER PÅ SALG DENNE UKA: Djibril Cissé vil tilbake til Marseille.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer