Torres testes i Liverpool i dag

Spissen kuttet ferie.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): I Fernando Torres (23) får Liverpool-fansen en spiss som ofrer seg for klubben.

Fernando José Torres Sanz

Født: 20. mars 1984 i Madrid, Spania

Høyde: 1,86 m

Posisjon: Spiss

Klubb: Atletico Madrid (siden 1995)

Klubbkamper og - mål: 243 / 91

Landskamper og -mål: 40 / 14

Kilde: Wikipedia

I går avsluttet han sin ferie i Stillehavet før tida og fløy hjem til Madrid, slik at overgangen fra Atletico Madrid til Premier League kan fullføres, skriver The Guardian.

Han skal allerede muntlig ha avtalt en fireårskontrakt, som innebærer at han ved klubbskiftet går ned ni millioner kroner i årslønn.

I dag reiser Torres til Liverpool for legeundersøkelsen som sluttfører overgangen til 320 mill. kroner, skriver BBC Sport i formiddag. TV-kanalen mener 23-åringens avtale strekker seg fram til 2013.

Dersom alt går etter planen kan Spania-spissen presenteres for supporterne allerede i morgen. Og Liverpool-sjef Rafa Benitez gir seg ikke med det.

På tross av at en Manchester U-spiller ikke har flyttet direkte til Liverpool siden 1964, ønsker Benitez å kjøpe Gabriel Heinze fra de røde rivalene for omlag 65 mill.

Den 29-årige argentineren kan steppe inn både som stopper og som venstreback, og signalene fra Old Trafford gir oppmuntring om at en overgang er mulig.

Torres er ikke den eneste som kommer til Anfield, klubben henter stadig europeiske talenter. I går fortalte CSKA Sofias 18-årige midtbanespiller Mihail Alexandrov at han reiser til Liverpool straks den bulgarske sesongen er over.

BARE FORMALITETER GJENSTÅR: Her prøver Fernando Torres seg mot Huelva i spansk serie. I morgen kan han mest sannsynlig for første gang ta på seg Liverpool-trøye. Foto: Scanpix/Ap
BARE FORMALITETER GJENSTÅR: Her prøver Fernando Torres seg mot Huelva i spansk serie. I morgen kan han mest sannsynlig for første gang ta på seg Liverpool-trøye. Foto: Scanpix/Ap Vis mer

Liverpool på sin side gir slipp på Luis Garcia til Atletico Madrid i Torres-overgangen, mens Djibril Cissé ventes å forsvinne fra Anfield innen kort tid.

Torres testes i Liverpool i dag
HØYAKTUELL? Ryktene om United-back Gabriel Heinze forsterkes i dag. Her mot Colombia i nattas Copa Amerika-kamp.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer