Torres tilbake mot Atletico hvis han vil

- Heldigvis, sier Benitez.

Både Liverpool og Chelsea kan i praksis sikre seg videre spill i mesterligaen med seier i tirsdagens kamper.

Etter en imponerende start på sesongen kom Liverpool ned på jorden da Tottenham påførte laget sesongens første tap lørdag.

Liverpool har uten tvil merket fraværet av Fernando Torres den siste tiden. Spanieren er også usikker i startoppstillingen mot sin gamle klubb Atlético Madrid på Anfield tirsdag, men det forventes at han er med i troppen.

- Heldigvis er han klar igjen. Jeg vet ikke om han starter, men han er iallfall på benken. Det er viktig for oss. Han kan utgjøre forskjellen i kamper, sa manager Rafael Benitez.

Avgjørelsen om han starter eller ikke tas i stor grad av Torres\' selv:

- Om spilleren føler seg trygg er det greit å ta en sjanse, sier Benitez.


På de siste fem kampene har ikke Liverpool maktet å vinne et eneste oppgjør mot spansk motstand på Anfield, og heller ikke klart å score på de fire siste.

Benitez liker likevel tanken på en kamp som kan gi laget godfølelsen tilbake. Dersom PSV taper borte mot Marseille og Liverpool vinner, er saken nærmest biff for Liverpool.

FRISKMELDT: Fernando Torres og de andre Liverpool-spillerne lekte seg med litt mindre ball enn vanlig på den siste treningen foran tirsdagens kamp mot Atletico Madrid. Foto: AP
FRISKMELDT: Fernando Torres og de andre Liverpool-spillerne lekte seg med litt mindre ball enn vanlig på den siste treningen foran tirsdagens kamp mot Atletico Madrid. Foto: AP Vis mer

- Det vil bety at vi kan bruke andre spillere i de siste kampene og fortsette å konsentrere oss om å kjempe i toppen av Premier League, sa Benitez.

Vraker Drogba

Chelsea tok tilbake tabelltoppen i England etter 5-0 over Sunderland i helgen. Tirsdag kan også de «sikre» avansement i mesterligaen med en spiss i storform. Nicolas Anelka banket inn tre mål i helgen og dytter en friskmeldt Didier Drogba rett på benken.

- Drogba er klar igjen, men avgjørelsen er enkel. Anelka er i form og spiller, sa Chelsea-manager Luiz Felipe Scolari før kampen mot John Arne Riises Roma.

Roma har tapt fire strake kamper i serie A og virker helt ute av form. Fortsetter elendigheten hjemme mot Chelsea tirsdag, har londonerne halvannen fot i åttedelsfinalen. Da må John Obi Mikel og co. tape sine siste to kamper for å stå i fare for å bli slått ut.

(NTB)