Torres trodde han ble lurt da Liverpool ringte

Men drømmen gikk i oppfyllelse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Direkte 20.45: Åtte kamper i Champions League

(Dagbladet.no) Fernando Torres har aldri lagt skjul på at Liverpool er en klubb som alltid har betydd mye for ham.

Salv da han spilte for Atletico Madrid hadde han «You\'ll Never Walk Alone» skrevet på kapteinsbindet sitt.

Derfor trodde han ikke helt det han hørte da Liverpool-manager Rafael Benitez ringte i fjor sommer.

- Han ringte meg på mobilen. Jeg trodde det var en eller annen person som imiterte ham, sier Torres ifølge Liverpool Daily Post.

Måtte dobbeltsjekke

Han var like mistenksom som noen sikkert blir hver helg når de får en telefon fra Hamar og personen i den andre enden sier «Gratulerer, du har blitt Lotto-millionær».

Derfor måtte Torres dobbeltsjekke.

Torres trodde han ble lurt da Liverpool ringte

- Jeg ringte Pepe Reina, for å være sikker på at det virkelig var Rafas nummer.

Han fikk bekreftet at det var riktig nummer og skjønte da at drømmen var i ferd med å gå i oppfyllelse.

- Jeg trengte ikke lang betenkningstid. Dette var telefonen jeg hadde ventet på, sier Torres.

Da han skrev under for de helrøde fortalte Torres at han umiddelbart gikk til Atletico Madrid-ledelsen, etter at han fikk høre om Liverpool-intreressen.

- Jeg sa «Hør her, vær så snill og lytt til dette tilbudet».

Sammenlikner Gerrard med Xavi

Torres ble en suksess på Anfield med en gang, og scoret 33 mål i førstesesongen. Denne sesongen har han slitt med skader, men han har likevel puttet fem ganger.

Spanjolen har spilt spesielt godt sammen med Steven Gerrard, som trolig er tilbake fra skade i kveld. Torres ser fram til å spille med kapteinen igjen, for denne sesongen har de vært adskilt mange ganger.

<strong><b>I DRØMMELAND:</strong></b> For Fernando Torres er det å spille for Liverpool en drøm som har gått i oppfyllelse. Derfor trodde han ikke noe på det, da Rafa Benitez ringte. Foto: AP
I DRØMMELAND: For Fernando Torres er det å spille for Liverpool en drøm som har gått i oppfyllelse. Derfor trodde han ikke noe på det, da Rafa Benitez ringte. Foto: AP Vis mer

- Steve Gerrard er person alle har lyst til å være som. Han er alltid førstemann på treningsfeltet, han gir mest under hver økt og ofrer seg alltid i kampene. Du følger ham blindt. Og så er han en stjerne som har valgt å bli i Liverpool tross mange andre tilbud, skryter Torres overfor klubbens hjemmeside.

- Det er en fornøyelse å bli spilt gjennom av Steven. Han legger ballen akkurat der du vil ha den, akkurat som Xavi gjør på landslaget, sier Torres.

I kveld møter Benitez\' menn Marseille på hjemmebane, og med seier er de sikret avansement til utslagsrundene. Ett poeng vil også være nok, så lenge PSV ikke slår Atletico i Madrid.

GODT KJENT NÅ: Fernando Torres har nok lagt inn mobilnummeret til Rafael Benitez nå.
<B>SAMMEN IGJEN: Fernando Torres og Steven Gerrard er trolig på banen sammen igjen i kveld.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer