Torres trygler Liverpool om å ikke gi Benitez sparken

- Spillerne må finne løsningen.

TØFFE TIDER: Liverpool sliter tungt i Premier League, og er allerede ute av Champions League. Toppscorer Fernando Torres mener likevel Rafa Benitez er rett manager til å føre laget videre.Foto: SCANPIX/REUTERS/Alessandro Bianchi
TØFFE TIDER: Liverpool sliter tungt i Premier League, og er allerede ute av Champions League. Toppscorer Fernando Torres mener likevel Rafa Benitez er rett manager til å føre laget videre.Foto: SCANPIX/REUTERS/Alessandro Bianchi Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Etter bare tre Liverpool-seire på de siste tolv forsøkene, forsvarer toppscorer Fernando Torres sin hardt pressede sjef, Rafa Benitez.

Torres har levert sin del av varene med elleve mål denne sesongen, og mener man heller skal kreve mer av spillerne for å få klubben gjennom den vanskelige tida.

- Jeg mener at det å gi manageren sparken ikke er løsningen. Vi er nødt til å spille mye bedre. Spillerne er personene som må finne en løsning på situasjonen, sier spanjolen, ifølge BBC.

- Dette er vanskelig, men ethvert topplag i verden går gjennom vanskelige tider som Liverpool gjør nå. Og som alle topplag i verden vil Liverpool komme over dette, sier Torres.

Sammen med Steven Gerrard dannet Torres i går en Liverpool-duo i Zürich, da begge ble tatt ut på Fifas drømmelag for 2009. Det var en etterlengtet opptur.

- Det er en kilde til glede og tilfredshet, og et privilegium å være i denne elleveren, sier han.

- I tillegg klarte jeg det i år uten å vinne en eneste tittel. Det jeg mener er at selv om vi ikke hadde hellet med oss, så gjorde jeg likevel jobben min personlig, sier Torres.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer