ETTERTRAKTET: Liverpool prøver å overtale Fernando Torres til å bli på Anfield. Foto: AFP/ANDREW YATES
ETTERTRAKTET: Liverpool prøver å overtale Fernando Torres til å bli på Anfield. Foto: AFP/ANDREW YATESVis mer

Torres tviler fortsatt på Liverpool

Klubben venter på svar.

||| (Dagbladet): Kaptein Steven Gerrard fjernet all tvil om sin Liverpool-framtid etter at klubben hentet Joe Cole.

Toppscorer Fernando Torres kan fortsatt forsvinne. Det fortalte Liverpool-sjef Roy Hodgson etter en treningskamp i Sveits i går kveld.

- Steven Gerrard har forpliktet framtida si til klubben, forhåpentligvis følges det opp av Fernando Torres. Da kan vi begynne å tenke på ett eller to kjøp vi ønsker oss, som forsterker stallen enda mer, sier Hodgson ifølge nyhetsbyrået PA.

Har snakket i to dager

26-årige Torres har fortsatt VM-fri og Hodgson har ikke snakket med Spania-spissen, som har vært koblet til blant andre Chelsea i sommer. Samtalene med superspissen overlates til direktør Christian Purslow.

- Purslow har snakket med Fernando Torres de to siste dagene, så jeg vil tror at Fernando har fått sagt mye, sier Hodgson.

VERDENSMESTER: Torres ble skadd i VM-finalen og er tvilsom til seriestart. Fortsatt har han ikke returnert til Liverpool. Foto: AFP/GABRIEL BOUYS
VERDENSMESTER: Torres ble skadd i VM-finalen og er tvilsom til seriestart. Fortsatt har han ikke returnert til Liverpool. Foto: AFP/GABRIEL BOUYS Vis mer

Anfield-klubben har vært aktive på markedet i sommer. Tirsdag kveld skrev det skotske stortalenet Danny Wilson under, men det store kuppet er signeringen av Cole.

- Englands største klubb
28-åringen er klar på hvorfor han valgte Liverpool da han gikk gratis fra Chelsea.

- Jeg kunne blitt i Chelsea, fordi fansen elsket meg og jeg vant ting. Men jeg trengte en utfordring, og da jeg fikk vite at Liverpool var interessert var det veldig enkelt. Fordi Liverpool er den største klubben i landet, sier Cole.

To spillere er på vei ut fra Liverpool. Spanske Albert Riera er nær en overgang til Olympiakos, mens Sveits-back Phillip Degen har fått beskjed om at det ikke er behov for ham på Anfield.

STØRST I ENGLAND: Derfor valgte Joe Cole Liverpool foran Tottenham, Arsenal og West Ham. Foto: AFP/FABRICE COFFRINI
STØRST I ENGLAND: Derfor valgte Joe Cole Liverpool foran Tottenham, Arsenal og West Ham. Foto: AFP/FABRICE COFFRINI Vis mer