- Torres vil at Liverpool skal forhandle med Chelsea

Skys Spania-ekspert hevder spissen er åpen for flytting.

USIKKER FRAMTID? Overgangsspekulasjonene raser rundt Fernando Torres. Foto: SCANPIX/AFP/ ANDREW YATES
USIKKER FRAMTID? Overgangsspekulasjonene raser rundt Fernando Torres. Foto: SCANPIX/AFP/ ANDREW YATESVis mer

(Dagbladet): Dagens store overgangsnyhet fra England er at Liverpool takket nei til Chelseas bud på rundt 320 millioner kroner for Fernando Torres.

Forespørselen ble blankt avvist på Anfield, bekreftes det på klubbens hjemmesider.

Med fire dager igjen av overgangsvinduet kan det imidlertid virke som om saken ikke er helt ute av verden.

Sky Sports melder nå at Fernando Torres har bedt Liverpool gå i forhandlinger med Chelsea. Det er Skys Spania-ekspert Guillem Balague som påberoper seg kildene til dette.

- Torres vil at Liverpool skal fortsette forhandlingene med Chelsea. Det finnes ingen kjøpsklausul. Fire dager igjen før en MULIG exit for spissen, skriver Balague på sin Twitter-konto.

Balague avviser dermed også at Fernando Torres kan forlate Liverpool etter eget ønske dersom en klubb legger 460 millioner kroner på bordet, slik flere engelske aviser skriver i dag.

Liverpool-fan
Guillem Balague har jobbet for Sky Sports i flere år, og er også den spanske avisa AS sin England-korrespondent.

Han skriver jevnlig for aviser som The Times og The Observer, og har også skrevet bok om Liverpools 04/05-sesong, da klubben vant Champions League under Rafa Benitez.

Balague regnes for å være velinformert når det gjelder spanske forhold. Som svar på sterke reaksjoner fra Liverpool-supportere på Twitter skriver han følgende:

- Til dere som er ute etter å skyte budbringeren, jeg er Liverpool-fan og hadde aldri skrevet dette dersom det ikke var sant. Beklager.

- Tenker kun på Liverpool
Torres skal tjene en drøy million i uka i Liverpool, og er bundet til Anfield i to og et halvt sesong til.

Denne sesongen har han til tider slitt med å leve opp til den status han har blant fansen på Merseyside, og ifølge Sky Sports skal spissen være åpen for å søke nye utfordringer.

Selv sa han dette for noen uker siden:

- Jeg tenker kun på Liverpool, og å redde sesongen vår. Jeg er profesjonell, og ønsker alltid å fullføre mine kontrakter. Jeg har ikke vurdert å forlate Liverpool, selv om det i fotball også avhenger av klubben.