Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Torres ville ikke spille for Arsenal

I kveld kan han skyte Gunners ut av Europa.

• Direkte 20.45: Liverpool - Arsenal og Chelsea - Fenerbahce

(Dagbladet.no) Det blir feil å kalle det en overraskelse at Fernando Torres har vært strålende denne sesongen, for det var ingen tvil om at Liverpool sikret seg et stort talent i fjor sommer.

Men det er i hvert fall veldig imponerende det han har vist i England.

Nå avslører spanjolen at ting kunne vært veldig annerledes. Hvis han hadde gjort andre valg for noen år siden, kunne han stått på den andre banehalvdelen i kveld.

- Jeg hadde et tilbud om å reise til Arsenal, sier Torres til Liverpool Echo.

Ville bli i Madrid

Torres ble toppscorer for det spanske U19-landslaget i EM for seks år siden. Speidere fra hele verden lot seg imponere av den hurtige og målkåte 18-åringen.

- Det var etter dette tilbudene begynte å komme inn, sier 24-åringen.

UAVGJORT 1-1: Liverpool og Arsenal scoret hvert sitt da lagene møttes i serien på lørdag. Foto: EPA
UAVGJORT 1-1: Liverpool og Arsenal scoret hvert sitt da lagene møttes i serien på lørdag. Foto: EPA Vis mer

Arsene Wenger har gjentatte ganger vist at han har veldig god oversikt over europeiske og afrikanske talenter. Gang etter gang har han hentet spillere de færreste har hørt om - for så å slipe dem til strålende diamanter.

Men denne juvelen gikk han glipp av.

For det var uaktuelt for Torres å forlate Madrid så tidlig. Han hadde vært Atletico-supporter siden han var guttunge og ville starte seniorkarrieren der.

I kveld kan han knuse Gunners-hjertene nok en gang.

- Åpen kamp

De to lagene spilte 1-1 på Emirates for en uke siden, noe som gir Liverpool en liten fordel. Men den er ikke stor, skal vi tro Torres, selv om de helrøde spiller foran et som vanlig Champions League-entusiastisk hjemmepublikum.

- Arsenal er et veldig godt lag, og vi må spille godt for å ta dem. Vi kan ikke ta noen ting for gitt. Folk sier vi er favoritter, men for meg er det ganske åpent, sier spissen.

Torres har scoret 28 mål denne sesongen. 21 av dem har kommet i serien, og av de Premier League-scoringene har 19 av dem kommet på eget gress.

image: Torres ville ikke spille for Arsenal

Og 15 av dem igjen er scoret foran The Kop.

Men i kveld kan sesongen nærmest være over for Liverpool, hvis det blir tap. Champions League-pokalen er den eneste de har innen rekkevidde.

- Det er det samme for begge lagene. Vi vet vi ikke kan vinne Premier League, og det blir veldig vanskelig for Arsenal nå også, sier Torres.

UAVGJORT 1-1: Det ble også sluttresultatet i den første Champions League-kvartfinalen på Emirates for en uke siden.
VILLE IKKE FLYTTE TIL LONDON: Fernando Torres fikk tilbud fra Arsenal som 18-åring, men takket nei.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media