- Torres virker utrolig sterk!

Riise har fått kjørt seg på trening.

LIVERPOOL (Dagbladet.no): Stemningen er god i Liverpool om dagen. John Arne Riise gleder seg til seriestart med Aston Villa til helga.

Og han har latt seg imponere av rekord-signeringen Fernando Torres, som Rafael Benitez har bladd opp 280 millioner kroner for.  

- En stor signering som Torres skaper et trykk rundt klubben. Han er en type spiller som flere storklubber har jaktet. Og når det da er vi som får han gjør det noe med stemningen. En merker det både blant fansen og i spillergruppa. Fansen forventer mye, sier Riise til Dagbladet.no.

Og legger til: 

- Det har de rett til også.

Lynrask

Det er spesielt spanjolens kraftige rykk som har imponert Riise.

- Han har virket utrolig sterk på trening. Han er kjapp. Og han har et sinnssykt rykk de første fem-seks meterne. Han har både fysikken og mentaliteten til å lykkes her, sier Riise.

VOLDSOMT RYKK: Fernando Torres har imponert John Arne Riise så langt. Nordmannen er ikke i tvil om at spanjolen har både fysikken og mentaliteten til å lykkes i Premier League. Foto: REUTERS
VOLDSOMT RYKK: Fernando Torres har imponert John Arne Riise så langt. Nordmannen er ikke i tvil om at spanjolen har både fysikken og mentaliteten til å lykkes i Premier League. Foto: REUTERS Vis mer

Han tror at Liverpools spillestil vil fungere godt for spanjolen. 

-  Vi viste i fjor at vi skaper mange sjanser i hver kamp. Torres en en spiller som er flink i boksen. Derfor vil nok målene også komme, sier Riise.

Skal kjempe om gullet

Med forsterkninger til en verdi av over en halv milliard norske kroner, forventer fansen at Liverpool kan gi Manchester United og Chelsea kamp om gullet i år.

Da kan ikke Liverpool tillate seg å åpne like katastrofalt som de siste tre sesongene, hvor det bare har blitt 10 poeng på de første sju kampene.

- Jeg føler meg klar for å utfordre United og Chelsea, sier Riise til NTB.

- Fra oktober-november har vi vært kanskje det beste laget, men da er for mye tapt og vi må ta igjen to-tre andre lag. Da blir det vanskelig. Samtidig må vi også slå de andre topplagene, sier venstrebacken.

- Torres virker utrolig sterk!
MÅ FÅ OPP DAMPEN TIDLIG:</B> John Arne Riise er lei av å havne på etterskudd i Premier League.
<B>ET SKRITT BAK:</B> Men i år vil John Arne Riise og Liverpool rive Cristiano Ronaldo og Manchester United ned fra tronen.