TRIKSEKONGE: Torstein Koppen fra Volda på Sunnmøre er Ekebergslettas triksekonge. 15-åringen hadde 16958 berøringer uten at ballen var i bakken. Etter nesten tre timer med ballen i beina, var han imidlertid så sulten at han måtte ha seg noe å spise. Foto: Jørgen B. Hoff
TRIKSEKONGE: Torstein Koppen fra Volda på Sunnmøre er Ekebergslettas triksekonge. 15-åringen hadde 16958 berøringer uten at ballen var i bakken. Etter nesten tre timer med ballen i beina, var han imidlertid så sulten at han måtte ha seg noe å spise. Foto: Jørgen B. HoffVis mer

Torstein (15) er Slettas triksekonge

Bare sult kunne stoppe ham etter 16 958 berøringer.

|||EKEBERGSLETTA (Dagbladet): Torstein Koppen fra Volda er mer komfortabel med ballen i beina enn de fleste.

15-åringen er nemlig Ekebergslettas triksekonge etter at han satte konkurrentene kraftig på plass i en triksekonkurranse.

Etter drøyt tre timer og 16 958 berøringer sa han seg fornøyd, eller rettere sagt; magen sa stopp.

- Det viktigste er å være konsentrert. Det er vanskelig å stirre på en ball i tre timer i strekk, og det blir litt kjedelig i lengden, sier Koppen, som øver litt hver dag på triksing.

Klokka hadde rundet 22.30, og sunnmøringen hadde ikke spist siden lunsjtider. Det var uansett mer enn nok til å stikke av med seieren, noe som også var målet med deltagelsen.

Koppen, som spiller for Dalsfjord IL, har deltatt tidligere i Norway Cup, men er ikke med som spiller i år. Han er på oslobesøk sammen med søsteren Karine (13), mamma Wivi-Ann og pappa Erlend, og de tok tilfeldigvis turen opp til Ekebergsletta i går for å se seg litt rundt.

Noen timer senere hadde han påkalt manges oppmerksomhet gjennom en oppvisning i konsentrasjon og teknikk. Det er kvaliteter han trenger om han skal realisere drømmen om å bli fotballproff.

- Målet er å kunne leve av fotballen, sier 15-åringen, som beskriver seg selv som en teknisk god sentral midtbanespiller som er glad i ballkontakt og som har Zinedine Zidane som sitt store forbilde.