Torsteinbø ble helten i svært dramatiske sluttminutter

Stanget inn 2-1 for Sandnes Ulf mot Tromsø.

 Fredrik Torsteinbø stanget inn 2-1 for Sandnes Ulf like før slutt og ordnet en fortjent hjemmeseier over Tromsø i eliteserien søndag.

 I det 89. minutt kriget midtbanespilleren inn vinnermålet på et hardt innlegg fra Anel Raskaj. Det sikret hjemmelaget tre viktige poeng. Sandnes Ulf klatret forbi nettopp TIL i nedrykksstriden.

Store sjanser Rogalendingene kom tidlig til store sjanser på eget gress. Etter sju minutter var Steinthor Thorsteinsson alene med TIL-keeper Marcus Sahlman, men vinkelen var ikke gunstig og forsøket hans ble klarert.

 JUBELSCENER:   Sandnes Ulf spillerne jubler for seier mot Tromsø. 
Foto: Kent Skibstad / NTB scanpix
JUBELSCENER: Sandnes Ulf spillerne jubler for seier mot Tromsø. Foto: Kent Skibstad / NTB scanpix Vis mer

To minutter etterpå gikk alt islendingens vei. Anel Raskaj vartet opp med en nydelig pasning da Thorsteinsson sendte vertene i føringen.

Gleden varte ikke lenge på Sandnes stadion. I det 13. minutt sto Edier Frejd for en slett forsvarsjobb og klarerte rett i Ruben Kristiansen. Ballen endret retning og trillet til Morten Moldskred, som fikk vendt om og avsluttet elegant i motsatt kryss.

Hodemål Sommerkjøpet Steven Lennon fikk en stor sjanse til å gjøre 2-1 etter litt over halvtimen, men avsluttet svakt og sendte ballen til side for Tromsø-målet. Også i annen omgang styrte hjemmelaget banespillet og nektet TIL å finne rytmen. Presset betalte seg først i siste liten med Torsteinbøs hodemål.

Sandnes Ulf står med tre strake hjemmeseirer. Klubben tok seg forbi Tromsø med ett poeng og opp til 12.-plassen. For TIL begynner det å bli full krise. Agnar Christensens menn har ikke vunnet på seks seriekamper.

(NTB)