Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tørum drapstruet

Men RBK-treneren er ikke skremt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): For gullhungrige bergensere var det selvsagt en vond pille å svelge at Rosenborg i praksis sikret seg seriegullet på Brann Stadion i går kveld.

I forrige uke fortalte RBK-trener Knut Tørum at han ble hetset på mobilen av Brann-supportere - og at innholdet var for grovt til å gjengis.

I går ble han møtt av massiv piping da han inspiserte banen tre kvarter før kampstart. Og bergenseren Tørum skaffet seg neppe flere venner i Bergen da han i lykkerus utførte et svalestup foran Kjernen da seieren var i boks.

I kjølvannet av kampen har Tørum blitt drapstruet to ganger, via e-poster som er blitt sendt til Rosenborg, melder P4.

- Dette har nok skjedd mens fortvilelsen har vært som størst, sier Tørum til radiokanalen.

- Jeg kjenner ikke til hva disse truslene konkret inneholder. Det kommer jo også mange meldinger på mobilen, men disse sletter jeg uten lese dem.

Ifølge P4 velger Tørum i stedet å skryte av bergenspublikummet, og opplyser at han også har fått mange gratulasjoner fra bergensere etter 3-1-seieren.

SUKSESSTRENER: Under Knut Tørums ledelse har Rosenborg vunnet ni av 10 kamper, og snytt Brann for seriegullet. Det har falt en del bergensere tungt for brystet - særlig siden Tørum er bergenser og har spilt for juniorlaget til Brann. Etter seieren i seriefinalen på Brann Stadion har Tørum fått drapstrusler. Foto: SCANPIX
SUKSESSTRENER: Under Knut Tørums ledelse har Rosenborg vunnet ni av 10 kamper, og snytt Brann for seriegullet. Det har falt en del bergensere tungt for brystet - særlig siden Tørum er bergenser og har spilt for juniorlaget til Brann. Etter seieren i seriefinalen på Brann Stadion har Tørum fått drapstrusler. Foto: SCANPIX Vis mer
TOK EN KLINSMANN: Knut Tørum lot seg overtale av Per Ciljan Skjelbred, og stupte på magen foran RBK-fansen etter kampslutt.