Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tørum fortsatt uten hovedtrenerkontrakt

Iversen har skylda.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Knut Tørum er fortsatt ikke blitt enig med Rosenborg om detaljene i kontrakten som hovedtrener.

Adresseavisen var for halvannen uke siden i kontakt med styreformann Terje Svendsen angående forhandlingene med Tørum, og han kunne fortelle at de satset på å bli ferdige før jul. Det skjedde ikke.

- Hovedårsaken til at det fortsatt står igjen et par punkter var at arbeidet med å få Steffen Iversen til å bli ble veldig tidkrevende. Vi er sikre på at vi blir enig, og det satser vi på å få til i løpet av denne uken, sier Svendsen til Adresseavisen.

Knut Tørum bekrefter at forhandlingene er positive, men understreker samtidig at det er flere årsaker enn en hektisk uke før jul som ligger bak utsettelsen.

- Det sier seg selv at så lenge ingen papirer er signert, så er det noe vi ikke har klart å bli enig om. Men vi prater godt sammen, og jeg tror dette skal gå bra. Uansett har jeg kontrakt med Rosenborg som assistenttrener i to år til, så jeg har på ingen måte tenkt på å pakke sammen sakene mine og reise fra Trondheim, sier Tørum.

Ingen av partene ønsker å uttale seg om hva uenighetene handler om.

(NTB)

FORSINKELSE: Steffen Iversens nye RBK-kontrakt har ført til at Tørum og klubben ikke er i mål med trenerens avtale. Foto: Scanpix
FORSINKELSE: Steffen Iversens nye RBK-kontrakt har ført til at Tørum og klubben ikke er i mål med trenerens avtale. Foto: Scanpix Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!