Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tørum kan bli Godset-trener

Sparket i RBK, nå er Knut Tørum aktuell som Deila-assistent.

(Dagbladet.no): Det er snart fire måneder siden en gråtkvalt Tørum forlot trenerjobben i Rosenborg. Siden er 36-åringen blitt koblet til svenske Helsingborg.

Nå er vestlendingen aktuell for Strømsgodset.

Ifølge Drammens Tidende er Tørum aktuell som assistent for Ronny Deila, som igjen overtok for Dag-Eilev Fagermo på Marienlyst i januar.

Tørum var på Strømsgodsets treningskamp mot Sogndal i går, og ble tidligere på dagen sett sammen med sportssjef Jostein Flo i Drammen.

- Jeg har kun pratet med SIF om analyse i dag. Det er det hele, sier Tørum til avisa - men legger til at det blir en bonus hvis det ender i jobb.

Flo bekrefter at Tørum besøkte klubben for å lære bort fotballanalyse, men vil ikke kommentere om den tidligere Stabæk-assistenten er aktuell som assistent.

MÅTTE GÅ: Dagen etter seieren mot Valencia ble Knut Tørum fjernet som Rosenborg-trener. Snart kan 36-åringen være tilbake i en annen tippeligaklubb.
MÅTTE GÅ: Dagen etter seieren mot Valencia ble Knut Tørum fjernet som Rosenborg-trener. Snart kan 36-åringen være tilbake i en annen tippeligaklubb. Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media