- Tørum leder sin siste kamp i kveld

Valencia-kampen kan bli Knut Tørums siste som RBK-trener.

(Dagbladet.no) Det har stormet rundt Knut Tørum den siste tida, etter en rekke skuffende resultater - som nå betyr at spill i Europa neste år virker veldig fjernt for Rosenborg.

Ifølge TV 2 blir kveldens kamp mot Valencia den siste for Tørum i Trondheim.

Kanalen melder at klubben og treneren har blitt enige om å avslutte arbeidsforholdet. Sluttpakkeavtalen er allerede i boks.

Fjorårsmesterne fikk juling av Lillestrøm på søndag, og etter kampen var snakket Tørum som om han var på vei bort fra klubben.

Etter gårsdagens trening på Lerkendal var bergenseren tema på RBKs styremøte, men styret konkluderte ikke med annet enn at det ikke er holdbart at klimaet mellom Tørum og sportssjef Knut Torbjørn Eggen har vært så dårlig.

- Forholdet til Tørum er ikke det beste, men samtidig er jeg litt lei av å være en støtfanger. Jeg synes jeg må si fra om dette nå, fordi det er Knut som har bedt om avstand, sa Eggen i går.

Selv om Tørum ikke forsvant ut dørene på Lerkendal før Valencia-kampen, er det mange som tipper at han ikke står på lønningslista til Rosenborg neste år.

Og til helga kommer Trond Sollied til Trondheim, men det er

- Tørum leder sin siste kamp i kveld

ifølge ham selv bare en privat tur.

- Tørum leder sin siste kamp i kveld
HANS SISTE TRENING: Knut Tørum ledet Rosenborg på treningsfeltet i går. Ifølge TV 2 blir kveldens kamp mot Valencia hans siste med RBK-logoen på brystet. Foto: GORM KALLESTAD/SCANPIX
HANS SISTE TRENING: Knut Tørum ledet Rosenborg på treningsfeltet i går. Ifølge TV 2 blir kveldens kamp mot Valencia hans siste med RBK-logoen på brystet. Foto: GORM KALLESTAD/SCANPIX Vis mer