Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tørum vil ha Bratseth nærmere laget

– Min rolle blir diskusjonspartner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Rosenborg-trenerne Knut Tørum og Trond Henriksen har bedt sportslig leder Rune Bratseth bidra mer på trening og i kamper.

Som sportslig leder har den tidligere landslagsspilleren det overordnede ansvaret for laget. Også tidligere har Bratseth jobbet tett opp til trenere og spillere, men med «ferskingene» Tørum og Henriksen på trenersiden er Bratseth ønsket enda tettere inn mot det som skjer på banen.

Det har han ikke noe imot, skriver adressa.no.

– Jeg vil være med laget så mye som mulig utover. Det er et ønske, og jeg synes det er veldig fint å diskutere med trenerne, sier han.

– Min rolle blir diskusjonspartner, noe som betyr at jeg kan være uenig i både det ene og andre. Men det er trenerne som har ansvaret for laguttak og hvor spillerne skal spille, sier han.

Hovedtrener Knut Tørum uttaler at Bratseth har vært en viktig diskusjonspartner for trenerteamet under hele høsten, som til slutt endte med seriegull.

– Han vet hvilke mål vi har, og han er en pådriver for at vi jobber nok for å nå disse. Rune kan være en fin støtte for Trond og meg, sier Tørum.

(ANB)

ER DETTE NÆRT NOK, KNUT? Rune Bratseth vil gjerne etterkomme Knut Tørums ønske og jobbe enda tettere mot RBK-laget.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!