ØDELAGT: Bayern München slo knallhardt tilbake og vant 6-1 over Porto i går. Likevel var Pep Guardiola så entusiastisk på sidelinja at buksa revnet. Foto: AP
ØDELAGT: Bayern München slo knallhardt tilbake og vant 6-1 over Porto i går. Likevel var Pep Guardiola så entusiastisk på sidelinja at buksa revnet. Foto: APVis mer

Total enveiskjøring. Men for Pep ble det så spennende at han ødela buksa

Bayern vant 6-1.

(Dagbladet): Bayern München slo i går for alvor tilbake etter det overraskende 1-3-tapet mot Porto. Det tyske storlaget vant 6-1, og gikk videre til semifinale med 7-4 sammenlagt.

Likevel ble det tilsynelatende en neglbiter for trener Pep Guardiola. Den vanligvis så velkledde spanjolen klarte nemlig å rive i stykker buksene sine midt i all entusiasmen.

- De bare røk! Jeg må kjøpe et par nye bukser til semifinalen, sa Guardiola med et smil ifølge Bild.

Presset På spørsmål om han ble kald, svarte han:

- Nei, for all del. Jeg er varm!

Presset var nemlig på Guardiola foran kampen. Det er forventet at Bayern skal hente hjem ligagullet i Tyskland, men det er Champions League som er selve parametere på hvor de står mot resten av Europas giganter. Etter det ydmykende tapet mot Porto borte, lå det et snev av krisestemning i lufta.

Men Bayern slo altså tilbake for alvor, og var helt i en egen klasse hjemme på Allianz Arena.

Fem på scoringslista - Jeg må bare takke spillerne for at de leverte dette. Jeg er et lykkelig menneske nå, og veldig stolt over å lede denne gjengen, sa Guardiola til Bild.

I målorgien tegnet hele fem spillere seg på scoringslista: Thiago, Jerome Boateng, Thomas Müller, Jackson Martinez, Xabi Alonso og Robert Lewandowski. Sistnevnte tegnet seg for to mål.

- I første omgang var det enveiskjøring. Vi er Bayern, vi kan slå alle! sa han etter den storslåtte seieren.