– Total kollaps

Rosenborg viser svakhetstegn foran tøff Mesterliga-uke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Fredrikstad-Rosenborg 4-3(3-1)

Rosenborg kom til Fredrikstad med lite å spille for, men trener Knut Tørum fikk hadde neppe regnet med å få se så utrolige defensive prestasjoner av egne spillere, med negativt fortegn. Det kan bli stygt mot Schalke på onsdag om trenerteamet ikke får luket ut unotene snarest.  

– Dette var en total kollaps. Vi kom hit for å holde nullen, og slipper inn fire mål. Vi hadde tur som ikke fikk flere i mot. Jeg er kjempeskuffet. Det vi gjør holder ikke mål i det hele tatt, var Tørums kommentar til adressa.no etter kampslutt. 

Det spørs om Knut Tørum har råd til flere kollapser av denne typen før han må endre yrkestittel til arbeidssøkende. Åtte tap på bortebane denne sesongen er ikke forenlig med den tradisjonsrike trønderklubbens ambisjoner og mål.

Men hjemmelaget var også sprudlende offensivt, og vartet opp med presise og fikse kombinasjoner. Spesielt Ardian Gashi var strålte mot tafatte trøndere, og midbanekrigeren var til stadighet i begivenhetenes sentrum, deriblant med to scoringer av høy kvalitet.

Fantastiske og forferdelige prestasjoner

At rødbuksene fra Fredrikstad hadde til hensikt å angripe de regjerende seriemestrene fra Trondheim kom til overflaten allerede fra første sekund da Christer Basma måtte stoppe Tarik Elyounoussi med ulovlige midler på 16-meterstreken. Selv om Ardian Gashis forsøk endte i muren var det et varsel om hva som var i vente.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer