Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

FA-cupen

Totalslaktes etter finalen: - Ufattelig

Manchester United-legenden Paul Scholes er kritisk til angriper Alexis Sánchez. Skjønner ikke hvorfor han ikke ble byttet ut i FA-cupfinalen mot Chelsea.

TAPTE: Alexis Sánchez og Manchester United forlot Wembley med 0-1-tap for Chelsea. Foto: NTB scanpix
TAPTE: Alexis Sánchez og Manchester United forlot Wembley med 0-1-tap for Chelsea. Foto: NTB scanpix Vis mer
  • Chelsea – Manchester United 1-0

José Mourinho og Manchester United forble tittelløse etter 0-1-tapet for Chelsea i FA-cupfinalen lørdag. Laget er ennå ikke tilbake til der det var i Sir Alex Fergusons glansdager.

Blant spillerne som totaltslaktes etter Wembley-finalen, er Alexis Sánchez. Chileneren kom fra Arsenal i januar, i en byttehandel med Henrikh Mkhitaryan.

Tidligere Manchester United-spiller Paul Scholes jobber nå som ekspert for BT Sport. Og han er alt annet enn imponert over den 29 år gamle angriperen.

Ikke verre

- Prestasjonene hans må bli bedre. For å være helt ærlig: De kan ikke bli verre, sier Scholes, som blir sitert i flere engelske aviser, deriblant Metro.

EKSPERT: Paul Scholes. Foto: NTB scanpix
EKSPERT: Paul Scholes. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Jeg tenker at de første kampene neste sesong blir viktig for ham. Han må få supporterne til å tro på ham igjen. Og de må få troen på at de kan tette gapet til Manchester City. De trenger en stor spiller.

Scholes fortsetter:

- Har de store spillere? Paul Pogba vinner ikke kamper på egen hånd. Det gjør Eden Hazard (Chelsea). Alexis Sánchez gjør det ikke. Siden januar har de trodd det, men jeg synes ikke han har bevist noe.

Den store forskjellen

- United trenger to magiske spillere, erklærer Scholes.

- De har noen virkelig gode spillere. Men de har ingen Hazard, Ronaldo eller Messi. Jeg vet at mange lag ikke har dette. Men den store forskjellen på lagene var Hazard.

Belgieren ble matchvinner i det 22. minutt da han scoret sikkert på straffespark.

- Nå er jeg bare glad. Å se fansen feire er noe vi liker. Vi hadde ikke en fantastisk sesong, men vi avslutter i det minste med et trofé, sier Hazard.

Reagerer

Scholes reagerer på byttene José Mourinho gjorde i kampen. Etter 73 minutter tok han av Marcus Rashford og Jesse Lingard.

- Disse to lokale guttene har ofte vært skyteskiver. Hvorfor Sánchez forble på banen - mens de to ble byttet ut - er ufattelig. De to hadde begynt å påvirke kampen, mener Scholes.

CONTE I OVERSKRIFTENE: Engelske aviser, her representert ved Sunday Star, er fulle av artikler om finalen i dag.
CONTE I OVERSKRIFTENE: Engelske aviser, her representert ved Sunday Star, er fulle av artikler om finalen i dag. Vis mer

Heller ikke søndagens engelske aviser er spesielt imponert over kampen til Sánchez i går. Sunday Mirror gir 5 av 10 poeng, og skriver:

- Merkelig kveld. Han manglet sin normale form og utgjorde en minimal trussel.

Avisa kårer Chelsea-keeper Thibaut Courtois til «Man of the Match». Han får 8 av 10 poeng, det samme gjør Hazard.

Hva skjer?

Baksidene på søndagsavisene er først og fremst preget av skjebnen til Chelsea-manager Antonio Conte. Spekulasjoner går ut på at han kommer til å få sparken en av de nærmeste dagene.

I fjor tok han gull med Chelsea. I år endte London-laget på femteplass og klarte ikke å kvalifisere seg til Champions League. Det er en katastrofe for klubben som har gjort seg stor på russiske penger.

- Vi gjorde vårt beste denne sesongen. Men det var ikke godt nok, erkjenner Conte. Ja, han vant FA-cupen. Men det er ingen hemmelighet at tittelen er godt nede i hierarkiet av trofeer.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media