Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Totalt uansvarlig

Larvik-treneren slakter egen klubbs gjerrighet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Larvik-trener Karl Erik Bøhn ble rasende da han fikk beskjed om at ledelsen hadde avbestilt flybillettene til Bergen førstkommende søndag.

I stedet ville klubben - med en uttalt målsetting om å bli verdens beste håndballag - sende de suverene LHK-jentene på en 10 timers busstur over fjellet til bortemøtet med Tertnes, noe som ville betydd et avreisetidspunkt rundt klokka 04 på morgenkvisten.

Bøhn feller en knusende dom over klubbens daglige leder, Bjørn Erik Hansen.

- Dette var totalt uansvarlig, og en vurdering tatt av en daglig leder som overhodet ikke har føling med den idretten vi driver, sier Bøhn til Østlands-Posten.

- Ikke verdig

Larvik-treneren vurderte buss-alternativet som så uakseptabelt at han på egenhånd bestilte flybilletter til jentene, seg selv og støtteapparatet fra Gardermoen. Hendelsen blir ikke mindre pinlig for Larvik-ledelsen av at regningen for flyturen - ifølge Bøhns beregninger - bare ble rundt 1500 kroner dyrere enn om hele laget skulle ha reist med buss fra Larvik.

- Jeg har respekt for at klubben må spare penger og sette tæring etter næring. Men vi skal møte Norges tredje beste lag, og en kjøretur på opp mot 10 timer i forkant av en toppkamp, er ikke Larvik HK verdig, sier Bøhn til avisa.

Daglig leder Bjørn Erik Hansen, som har sin siste dag på jobb fredag, forstår at Bøhn reagerer på den planlagte bussturen, men skylder på dårlig økonomi.

KNALLHARD: Karl Erik Bøhn tok saken i egne hender da LHK-ledelsen avbestilte flybillettene til lagets bortekamp mot Tertnes. I stedet ville klubbledelsen at serielederne skulle kjøre buss over fjellet i 10 timer - neppe en ideell oppladning til møtet med Norges tredje beste lag.
KNALLHARD: Karl Erik Bøhn tok saken i egne hender da LHK-ledelsen avbestilte flybillettene til lagets bortekamp mot Tertnes. I stedet ville klubbledelsen at serielederne skulle kjøre buss over fjellet i 10 timer - neppe en ideell oppladning til møtet med Norges tredje beste lag. Vis mer

- Jeg skjønte det ble en utfordring å rekke kampen klokka 16 lørdag. Men dette er et resultat av at vi prøver å kutte kostnader. Vi ligger litt bak i forholdt til budsjett, sier Hansen.

<B>SUVERENE:</B> Larvik har vunnet rubbel og bit i norsk klubbhåndball, og har som målsetting å bli verdenes beste lag. Det harmonerer dårlig med å måtte kjøre buss i 10 timer før en seriekamp.