Totalt utladet

LAHTI (Dagbladet):Liv Grete Skjelbreid (25) føler seg totalt utladet etter VM-suksessen med to gull. Likevel kommer hun til å fullføre sesongen.

Medaljesjansene i gårsdagens kvinnestafett ble ødelagt allerede etter Liv Gretes førsteetappe - hvor hun brukte fem ekstraskudd, fikk en strafferunde og vekslet som nummer seks.

Enda saktere gikk det for storesøster Ann Elen, Linda Tjørhom og Gunn Margit Andreassen. Til slutt endte Norge helt sist i stafetten - over åtte minutter bak Tyskland.

Ville kutte ut

- Jeg hadde lyst til å kutte ut etter VM. Med to gull har jeg nådd målsettingen, og vel så det, denne sesongen, sier Liv Grete Skjelbreid til Dagbladet.

- Med så lite treningsgrunnlag som jeg har hatt i år, burde jeg kanskje stått over resten av sesongen, men jeg har ikke noe annet å gjøre likevel. Ved å fullføre, og bruke de siste rennene som nyttig trening, får jeg i det minste være sammen med Raphael, fortsetter hun.

Paret gifter seg i Hålandsdalen 27. mai - og reiser på ti dagers kjærlighetsferie etter verdenscupavslutningen i Khanty-Mansiysk i Sibir neste helg.

- Hvor vi reiser er ennå ikke klart, men det skal være til et varmest mulig sted. Der skal vi ligge og plaske i vannet og bare kose oss, smiler Liv Grete.

Gikk og gikk...

Mentalt og fysisk utladet som hun er etter all viraken rundt VM-gullene, trenger hun nå å lade batteriene. I går følte hun seg helt tom.

- Jeg hadde følelsen av at jeg gikk og gikk, men aldri kom til standplass. Og da jeg først kom dit, hadde jeg mest lyst til å gå forbi, sier Liv Grete Skjelbreid til Dagbladet.

PS! Nå vurderer Liv Grete også å droppe tremila i spesiallangrenn på Vang om et par uker.

- Akkurat nå føles det ikke veldig fristende å gå. Men vi får se når det nærmer seg - det hadde vært litt gøy å bryne seg på de beste langrennsløperne, selv om jeg ikke har noen sjanse til å slå dem.