Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tottenham-back Naughton til Swansea

Kontrakt på 3,5 år.

TIL SWANSEA: Tottenham-backen Kyle Naughton ble torsdag klar for serierival Swansea. Engelskmannen har skrevet under en kontrakt på 3,5 år. Foto: AP Photo/Tim Ireland
TIL SWANSEA: Tottenham-backen Kyle Naughton ble torsdag klar for serierival Swansea. Engelskmannen har skrevet under en kontrakt på 3,5 år. Foto: AP Photo/Tim Ireland Vis mer

Tottenham-backen Kyle Naughton ble torsdag klar for serierival Swansea. Engelskmannen har skrevet under en kontrakt på 3,5 år.

Swanseas siste tilskudd gjør at manager Garry Monk har flere alternativer defensivt. Det er ikke kjent hvor mye waliserne har betalt Tottenham.

Naughton har slitt med å bli en fast brikke i Spurs. Han spilte 74 kamper for London-laget siden 2009. Vanligvis bekler 26-åringen høyrebacken.

Kjøpet er Swanseas tredje forsterkning i januarvinduet. Tidligere er Nelson Oliveira og Matt Grimes blitt hentet til den walisiske Premier League-klubben.

(NTB)