Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tottenham betaler 114 mill. for Berbatov

Godtok Leverkusens krav.

(Dagbladet.no): Dimitar Berbatov kan ha spilt sin siste kamp for Bayer Leverkusen. Den bulgarske stjernen har blitt linket til flere klubber, men det virker nå som om Tottenham trekker det lengste strået om spissen.

- Tottenham har snakket med oss flere ganger, og de har nå godtatt prisen vi har satt, sier Leverkusens sportsdirektør Rudi Völler til den tyske avisa Bild.

Prisen klubben har satt er 10 millioner pund, litt under 114 millioner kroner.

Erstatter Ruud?

Også Manchester United har flere ganger blitt koblet til 25 år gamle Berbatov. Spesielt etter at klubben ser ut til å kvitte seg med Ruud van Nistelrooy.

- Det er bare opp til Dimitar selv nå, sier Völler.

- Det er fullt forståelig at han ønsker nye utfordringer etter seks år her, men det er selvfølgelig trist å miste en spiller av hans kaliber.

Leverkusen har allerede forsterket angrepet med den tyske U21-mannen Stefan Kiessling, og skal derfor være villige til å selge Berbatov, som har scoret 20 mål denne sesongen.

FLYR HØYT: Dimitar Berbatov har hatt en god sesong i Leverkusen, og kobles nå til flere europeiske toppklubber. Foto: AP
FLYR HØYT: Dimitar Berbatov har hatt en god sesong i Leverkusen, og kobles nå til flere europeiske toppklubber. Foto: AP Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media