Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tottenham får ikke omkamp

Mesterliga-håpet er ute.

(Dagbladet.no): I den avsluttende Premier League-runden tapte Tottenham sin kamp mot West Ham. Samtidig vant Arsenal mot Wigan.

Dermed endte «The Gunners» på fjerdeplass, og sikret seg med det den siste engelske plassen i Champions League.

Problemet for Tottenham var bare at de manglet mange spillere i den avgjørende og siste kampen. De var rett og slett slått ut av matforgiftning.

På grunn av dette har «Spurs» følt at de ikke fikk vist sitt beste da det gjalt som mest. I ettertid har de forsøkt seg med forskjellige metoder for å få en ny sjanse:

De har søkt hjelp hos Scotland Yard, og tirsdag sendte de en offisiell forspørsel til det engelske fotballforbundet (FA). Kravet var at kampen måtte spilles om igjen.

Men det kan londonlaget bare glemme, for i dag kom svaret fra FA.

Selv om de høyre herrer viser stor forståelse for problemene sykdommen skapte, er konklusjonen klar:

Tottenham får ikke spille kampen mot West Ham om igjen.

HÅPET UTE: Det engelske fotballforbundet avviser Tottenhams krav om å spille sesongens siste og avgjørende om igjen. Foto: Hugo Philpott/EPA/Scanpix
HÅPET UTE: Det engelske fotballforbundet avviser Tottenhams krav om å spille sesongens siste og avgjørende om igjen. Foto: Hugo Philpott/EPA/Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media