Tottenham får kjøpe Solskjær

Forvirringen rundt Ole Gunnar Solskjær har i dag vært total. Men nå er det klart: Manchester United aksepterte i ettermiddag et bud fra Tottenham på drøye 68 millioner kroner for Ole Gunnar Solskjær. Nå er det opp til kristiansunderen selv om han vil bytte klubb.

- Ole Gunnar Solskjær blir i Manchester United sa Alex Ferguson tidligere i dag. Men den gang ei.

- United har akseptert budet vårt på Solskjær, og alt som gjenstår er å bli enig med spilleren om hans personlige betingelser, sa Tottenhams pressetalsmann John Fennely.

Tottenhams styreformann Alan Sugar håper å møte Solskjær over helgen for å forhandle. London-klubben forsøkte å sikre seg en ny spiss allerede til morgendagens hjemmekamp mot Sheffield Wednesday på White Hart Lane.

Rykter

Ryktene om at Ole Gunnar Solskjær skal til Tottenham har versert i lengre tid. Men etter at United i går kjøpte Aston Villa-spissen Dwight Yorke for 150 millioner kroner, har spekulasjonene gått i et kjør.

- Noen må vike for Yorke denne helgen, men vi trenger en sterk stall. Ting kan forandre seg i løpet av sesongen, men vi håper at alle spillerne våre er fornøyde. Hvis de ikke er det, blir det en annen sak, sa Alex Ferguson med adresse blant annet til Solskjær.

Det skulle bety at mye er opp til Ole Gunnar selv, om han skal ta opp kampen med Yorke, Cole og Sheringham eller velge en klubb hvor det er lettere å komme i startoppstillingen - som Tottenham.

Da United var i Norge for en måned siden insisterte Solskjær på å bli på Old Trafford.

Ville ikke selge

Tidligere i dag brukte manager Ferguson helt andre ord om Ole Gunnar Solskjærs framtid:

- Vi har fått en henvendelse fra Tottenham, men det er også alt. Jeg vil ikke selge Ole og han ønsker heller ikke å forlate oss, kom det fra Ferguson.

United-sjefen sa også at han ikke hadde noen umiddelbare planer om å selge spillere.

I løpet av noen timer ble altså situasjonen en helt annen:
Solskjær må etter all sannsynlighet måtte forlate Old Trafford - til fordel for Steffen Iversen og Tottenham.

DEN GANG DA:</B> Ole Gunnar Solskjær jubler sammen med Eric Cantona da han spilte på sitt beste i Manchester United. Den sesongen ble Ole Gunnar toppscorer - nå ser det ut til at United-reserven drar til Tottenham.<br>