Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tottenham forsterker midtbanen

Moussa Dembele forlater Fulham.

BYTTER LONDON-KLUBB: Moussa Dembele skal være enig med Tottenham om de personlige betingelsene. Foto: AFP PHOTO / VALERY HACHE /NTB scanpix
BYTTER LONDON-KLUBB: Moussa Dembele skal være enig med Tottenham om de personlige betingelsene. Foto: AFP PHOTO / VALERY HACHE /NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Moussa Dembele forlater Fulham til fordel for Tottenham.

- Vi er overlykkelige over å ha kommet til enighet med Fulham om en overgang for Moussa Dembele, skriver klubben på sin egen hjemmeside.

Nå melder Sky Sports at spilleren har blitt enig med klubben om de personlige betingelsene. Midtbanespilleren var ikke med Fulham til ligacupmøtet med Sheffield Wednesday i går, noe som satte fart i overgangsryktet.

Det er ventet at han skal ta over plassen til Luka Modric som forsvant til Real Madrid i forrige uke.

Det ryktes at overgangssummen er på rundt 15 millioner pund, noe som tilsvarer rundt 138 millioner norske kroner. Moussa Dembele ble hentet fra AZ Alkmaar i 2010 for 5 millioner pund (46 millioner norske kroner).

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media