I GODT SELSKAP: Sandro kjemper for en plass i Brasils VM-tropp, men forlater brasiliansk fotball til høsten. Han skal heretter spille for Tottenham. Her er Sandro med Kaká på trening med landslaget.Foto: SCANPIX/EPA/MARCELO SAYAO
I GODT SELSKAP: Sandro kjemper for en plass i Brasils VM-tropp, men forlater brasiliansk fotball til høsten. Han skal heretter spille for Tottenham. Her er Sandro med Kaká på trening med landslaget.Foto: SCANPIX/EPA/MARCELO SAYAOVis mer

Tottenham henter brasiliansk landslagsspiller

Sandro kommer i august.

|||

Tottenham er blitt enig med Internacional om en overgang for den defensive midtbanespilleren Sandro.

21-åringen har én A-landskamp for Brasil. Sandro har reist til London for legesjekk. Midtbanespilleren blir Tottenham-klar i august.

- Internacional og Tottenham har signert en opsjon for salg av midtbanespilleren Sandro til den engelske klubben, heter det i en melding på www.internacional.com.br.

Trolig må Tottenham betale rundt 10 millioner euro, ca. 80 mill. norske kroner, for spilleren som debuterte for Brasils førstelag som innbytter i VM-kvalkampen mot Chile 9. september.

Tottenham og Internacional samarbeider tett, og engelskmennene har førsteretten til spillere som er kommet gjennom brasilianernes akademi. Sandros fulle navn er Sandro Ranieri Guimaraes Cordeiro.

(NTB)